Asunto Oy Espoon Kehrä

Vartissa kotiin tai mihin vain

Kuusikerroksinen asuinkerrostalo, Asunto Oy Espoon Kehrä, on rakennettu loistavalle paikalle Espoon Niittykallioon, suojaisalle sisäpihalle. Oivalliset kulkuyhteydet tarjoavat nopean siirtymisen liki kaikkialle pääkaupunkiseudulla; metro kulkee ja kehätiet palvelevat. Toisaalta käytännössä kaikki palvelut ja erinomaiset harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät aivan läheltä, paljolti kävelymatkan päästä. Metroasemallekin on matkaa vain puoli kilometriä. Kun tähän lisää huolettoman, toimivan ja kauniin kodin, kokonaisuus on valmis.

 

Asuntojen koot vaihtelevat 31,0 m² yksiöistä kompakteihin 69,5 m² kolmioihin. Selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Kaikissa asunnoissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke.

 

Kodit sijaitsevat päättyvän tien päässä. Vehreällä korttelipihalla on leikkipaikkoja lapsille, kuntoilualue ja mm. petanque-kenttä.

 

Espoon Kehrän energialuokka on B2018 ja se sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Kodit ovat muuttovalmiita. 

 

Vielä yksi koti vapaana

Espoon Kehrässä on vapaana vielä yksi muuttovalmis koti. Tämä on kompakti 66 m2 kolmio omalla saunalla. Kodin ikkunat ja parveke avautuvat länteen eli suosittuun ilta-auringon suuntaan. Keittiön viereen saat reilun kokoisen ruokailupöydän kuudelle henkilölle. Lämpiminä kesäkuukausina saat jatkettua oleskelutilaasi koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Yhtiöllä on vapaana vielä kaksi autohallipaikkaa, joissa molemmissa on sähköauton latauspiste. Hallista on suora kulku talon rappukäytävään. 

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Luonnoskuva skandinaavisesta vaaleasta olohuoneesta, josta on kulku parvekkeelle ja makuuhuoneeseen.
Luonnoskuva

Arki kehrää käytännöllisessä kodissa

Asunto Oy Espoon Kehrässä arki kehrää: asut mukavassa ja toimivassa kodissa, joka on täydellisellä paikalla. Kehrässä asuessasi olet vartissa kotona melkeinpä mistä vain.

 

Kuusikerroksisessa Espoon Kehrässä on koteja reilun kokoisista yksiöistä monien mahdollisuuksien kolmioihin. Selkeät ja käytännöllisiksi suunnitellut pohjaratkaisut toimivat monenlaisissa elämäntilanteissa.

 

Esimerkiksi kaksioissa on panostettu avaraan olohuoneeseen, jossa on tilaa sisustaa ja viettää iltoja isommallakin porukalla. Osassa asunnoista on oma sauna, jonka ikkunasta avautuvat näkymät muun muassa Kehrän vehreään pihapiiriin. Isoimmissa kolmioissa on myös kotona työskentelyn mahdollistava työhuone. Tai jos sellaiselle ei ole tarvetta, voi työhuoneesta tehdä, vaikka upean walk-in-vaatekomeron tai oman erillisen ruokailutilan. Kaikissa Espoon Kehrän kodeissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke, jolla voit nauttia rauhalliset aamukahvit tai tunnelmoida syksyn pimenevinä iltoina. Kaikkien asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto ja sen yhteydessä lasitettu vilpola, jossa kelpaa virkistäytyä saunan jälkeen.

 

Autopaikat

Vehreällä korttelipihalla ei ole läpiajoa, vaan asukkaiden autopaikat sijaitsevat tontin laidalla ja parkkihallissa pihakannen alla. Hallista on suora kulku talon rappukäytävään. Pysäköintipaikat myydään erillisinä osakkeina.

Perhe Espoon Kehrän olohuoneessa

Vehreä korttelipiha tuo rauhaa ja turvaa

 

Asunto Oy Espoon Kehrä sijaitsee rauhallisen Niittykummuntien päätteenä ja on osa uutta korttelipihakokonaisuutta. Tämä kokonaisuus tarjoaa Kehrälle suojaisan, alueen vanhempaan rivi- ja omakotitalokantaan rajautuvan pihapiirin, jonka leikkipaikoilla lapset voivat touhuta turvallisesti.

 

Pihalla oleva kuntoilualue tarjoaa urheilumahdollisuuksia ja petanque-kenttä leppoisia pelihetkiä perheen tai vaikkapa naapureiden kesken. Vehreällä korttelipihalla ei ole läpiajoa, vaan asukkaiden autopaikat sijaitsevat tontin laidalla ja parkkihallissa pihakannen alla. Hallista on suora kulku talon rappukäytävään.

Suojaisa naapurusto palveluiden lähellä

Espoon Niittykumpu on kehittyvä alue, jossa suojaisa asuinympäristö ja loistavat kulkuyhteydet kohtaavat. Niittykummussa on hyvät kulkuyhteydet, ja palvelut ovat lähellä. Matinkylän ja Tapiolan urheilupuistoissa on mahdollisuudet monipuolisille harrastuksille.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 11/2022
 • Kerrostalo
 • Niittykummuntie 12 F 02200 ESPOO
 • Valinnainen vuokratontti
 • 33 kotia, joista vapaana 1
 • 1-3 huonetta
 • 31,0-69,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Valokuva Espoon Kehrän julkisivusta ilmasta katsottuna
Ilmakuva Espoon Kehrästä ja Hartelan Niittykummun rakennuskokonaisuudesta
Luonnoskuva Hartela Espoon Kehrän keittiöstä Luonnoskuva
Luonnoskuva Hartela Espoon Kehrän olohuoneesta Luonnoskuva
Valokuva Espoon Kehrän sisäänkäynnistä Sisäänkäynti rappukäytävälle
Valokuva Espoon Kehrän asukkaiden pesulasta Pesula
Valokuva Espoon Kehrän saunaosaton pukuhuoneesta Saunaosaston pukuhuone
Valokuva Espoon Kehrän asukkaiden suihkutilasta Saunaosaston suihkutila
Valokuva Espoon Kehrän asukkaiden saunasta Saunaosaston sauna
Valokuva Espoon Kehrän asukkaiden lasitetusta vilpolasta Saunaosaston lasitettu vilpola
Valokuva Espoon Kehrän piha-aluuesta ja sisäänkäynnistä parkkihalliin Parkkihallin sisäänkäynti piha-alueella
Valokuva Espoon Kehrän parkkihallista ja sisäänkäynnistä F-taloon Parkkihalli
Valokuva Espoon Kehrän piha-alueen kuntoilulaitteista Piha-alueen kuntoilulaitteet
Valokuva Espoon Kehrän piha-alueen leikkipaikasta Piha-alueen leikkipaikka

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Löydä oma tyylisi

Espoon Kehrän kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93 200 (maksuton).

Espoon Kehrän sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Materiaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Hartela Espoon Kehra Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa Ja Talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Kehrä

Espoon Kehrästä löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Espoon Kehrästä löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

MATALA HIILIJALANJÄLKI

Rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä pienennetään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaammin ja vähentämällä materiaalihukkaa.

vihreä sähkö

Espoon Kehrän työmaalla käytetään sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

VALAISTUS

Espoon Kehrään on valittu LED-valaisimet perinteisten hehkulamppujen ja halogeenien sijasta. Energiatehokkaat ratkaisut kodin valaistuksessa edistävät vihreitä valintoja arjessa.

KESTÄVÄT LIIKKUMISMUODOT

Pysäköintihallissa on sähköauton latauspisteitä. Rakennuksen 1. kerroksesta löytyvät polkupyöräpaikat ja pyöränhuoltopiste tekevät pyörällä liikkumisesta vaivatonta. Kohde sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

KODINKODEET

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Siveltimessä suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon. Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Espoon Kehrästä?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Espoon Puro

Uusimaa

Asunto Oy Espoon Puro

Valmistunut 10/2022

39 asuntoa

1-4 huonetta

33,5-86,0 m2

Vapaana 3 kotia

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Uusimaa

Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Valmistunut 1/2023

30 asuntoa

3-5 huonetta

79,5-97,5 m2

Vapaana 1 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.