Asunto Oy Espoon Kehrä

Vartissa kotiin tai mihin vain

 

Kuusikerroksinen asuinkerrostalo, Asunto Oy Espoon Kehrä, rakennetaan loistavalle paikalle Espoon Niittykallioon, suojaisalle sisäpihalle. Oivalliset kulkuyhteydet tarjoavat nopean siirtymisen liki kaikkialle pääkaupunkiseudulla; metro kulkee ja kehätiet palvelevat. Toisaalta käytännössä kaikki palvelut ja erinomaiset harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät aivan läheltä, paljolti kävelymatkan päästä. Metroasemallekin on matkaa vain puoli kilometriä. Kun tähän lisää huolettoman, toimivan ja kauniin kodin, kokonaisuus on valmis.

 

Espoon Kehrän asuntojen koot vaihtelevat 31,0 m² yksiöistä kompakteihin 69,5 m² kolmioihin. Selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Kaikissa asunnoissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke.

 

Espoon Kehrä sijoittuu tien päähän suojaisalle sisäpihalle. Vehreällä korttelipihalla on leikkipaikkoja lapsille, kuntoilualue ja mm. petanque-kenttä.

 

Autopaikat


Vehreällä korttelipihalla ei ole läpiajoa, vaan asukkaiden autopaikat sijaitsevat tontin laidalla ja parkkihallissa pihakannen alla. Hallista on suora kulku talon rappukäytävään. Pysäköintipaikat myydään erillisinä osakkeina.

 

Asunnot valmistuvat loppusyksystä 2022. 

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Luonnoskuva skandinaavisesta vaaleasta olohuoneesta, josta on kulku parvekkeelle ja makuuhuoneeseen.
Luonnoskuva

Arki kehrää käytännöllisessä kodissa

 

Asunto Oy Espoon Kehrässä arki kehrää: asut mukavassa ja toimivassa kodissa, joka on täydellisellä paikalla. Kehrässä asuessasi olet vartissa kotona melkeinpä mistä vain.

 

Kuusikerroksisessa Espoon Kehrässä on koteja reilun kokoisista yksiöistä monien mahdollisuuksien kolmioihin. Selkeät ja käytännöllisiksi suunnitellut pohjaratkaisut toimivat monenlaisissa elämäntilanteissa.

 

Esimerkiksi kaksioissa on panostettu avaraan olohuoneeseen, jossa on tilaa sisustaa ja viettää iltoja isommallakin porukalla. Osassa asunnoista on oma sauna, jonka ikkunasta avautuvat näkymät muun muassa Kehrän vehreään pihapiiriin. Isoimmissa kolmioissa on myös kotona työskentelyn mahdollistava työhuone. Tai jos sellaiselle ei ole tarvetta, voi työhuoneesta tehdä, vaikka upean walk-in-vaatekomeron tai oman erillisen ruokailutilan. Kaikissa Espoon Kehrän kodeissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke, jolla voit nauttia rauhalliset aamukahvit tai tunnelmoida syksyn pimenevinä iltoina. Kaikkien asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto ja sen yhteydessä lasitettu vilpola, jossa kelpaa virkistäytyä saunan jälkeen.

Perhe Espoon Kehrän olohuoneessa

Vehreä korttelipiha tuo rauhaa ja turvaa

 

Asunto Oy Espoon Kehrä sijaitsee rauhallisen Niittykummuntien päätteenä ja on osa uutta korttelipihakokonaisuutta. Tämä kokonaisuus tarjoaa Kehrälle suojaisan, alueen vanhempaan rivi- ja omakotitalokantaan rajautuvan pihapiirin, jonka leikkipaikoilla lapset voivat touhuta turvallisesti.

 

Pihalla oleva kuntoilualue tarjoaa urheilumahdollisuuksia ja petanque-kenttä leppoisia pelihetkiä perheen tai vaikkapa naapureiden kesken. Vehreällä korttelipihalla ei ole läpiajoa, vaan asukkaiden autopaikat sijaitsevat tontin laidalla ja parkkihallissa pihakannen alla. Hallista on suora kulku talon rappukäytävään.

Suojaisa naapurusto palveluiden lähellä

Espoon Niittykumpu on kehittyvä alue, jossa suojaisa asuinympäristö ja loistavat kulkuyhteydet kohtaavat. Niittykummussa on hyvät kulkuyhteydet, ja palvelut ovat lähellä. Matinkylän ja Tapiolan urheilupuistoissa on mahdollisuudet monipuolisille harrastuksille.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 11/2022
 • Kerrostalo
 • Niittykummuntie 12 F 02200 ESPOO
 • 33 kotia, joista vapaana 2
 • 1-3 huonetta
 • 31,0-69,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Espoon Kehra Julkisivu Luonnoskuva Kuvagalleria 1 Luonnoskuva
Hartela Espoon Kehra Ilmakuva Luonnoskuva Kuvagalleria 2 Luonnoskuva
Hartela Espoon Kehra Keittio Luonnoskuva Kuvagalleria 3 Luonnoskuva
Hartela Espoon Kehra Olohuone Luonnoskuva Kuvagalleria 4 Luonnoskuva

KATSO KAIKKI KUVAT

Vaaleansävyisiä sisustusmateriaaleja

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Löydä oma tyylisi

Espoon Kehrän rakentuminen on edennyt jo niin pitkälle, että kotien valmistuminen alkaa olemaan askelta lähempänä. Olemme valinneet vapaina oleviin asuntoihin sisämateriaalit. Materiaalit ja varusteet on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Valituista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä.

Espoon Kehrän sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Materiaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Hartela Espoon Kehra Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa Ja Talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Kehrä

Espoon Kehrästä löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Espoon Kehrästä löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

MATALA HIILIJALANJÄLKI

Rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä pienennetään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaammin ja vähentämällä materiaalihukkaa.

vihreä sähkö

Espoon Kehrän työmaalla käytetään sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

VALAISTUS

Espoon Kehrään on valittu LED-valaisimet perinteisten hehkulamppujen ja halogeenien sijasta. Energiatehokkaat ratkaisut kodin valaistuksessa edistävät vihreitä valintoja arjessa.

KESTÄVÄT LIIKKUMISMUODOT

Pysäköintihallissa on sähköauton latauspisteitä. Rakennuksen 1. kerroksesta löytyvät polkupyöräpaikat ja pyöränhuoltopiste tekevät pyörällä liikkumisesta vaivatonta. Kohde sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

KODINKODEET

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Siveltimessä suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon. Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Espoon Kehrästä?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Uusimaa

Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Arvioitu valmistuminen 12/2022

30 asuntoa

3-5 huonetta

79,5-97,5 m2

Vapaana 1 kotia

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Espoon Puro

Uusimaa

Asunto Oy Espoon Puro

Arvioitu valmistuminen 10/2022

39 asuntoa

1-4 huonetta

33,5-86,0 m2

Vapaana 7 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.