Asunto Oy Espoon Puro

Bongaa uusi kotisi

 

Lintukoto on kansanperinteessä paikka, jossa taivaankansi ja maanpinta kohtasivat. Pieni, turvallinen ja kotoisa alue, jonne myös linnut löysivät tiensä. Jotain perin samaa on uudessa Djupsundsbäckenin asuinalueessa. Se on kodin etsijälle taatusti bongaamisen arvoinen kohde vehreässä Espoon Finnoossa.

 

Djupsundsbäckenin moderni lintukoto rakentuu monimuotoisen luonnon katveeseen, mutta vain parin siiveniskun päähän palveluista ja Länsimetron asemasta. Uudesta kodistasi voit piipahtaa luontoretkelle ainutlaatuisille Suomenojan lintualtaille ja nähdä vaikka harvinaisen mustakurkku-uikun. Tai kipaista lenkkeilemään Espoon merenrantaraitille. Tai nauttimaan Espoon upeasta saaristosta muuten vain.

 

Tilaa elämälle

 

Espoon Djupsundsbäckeniin on nyt rakenteilla uusi seitsemänkerroksinen Asunto Oy Espoon Puro, jonka asuntojen koot vaihtelevat 33,5 m² yksiöistä kompakteihin 86,0 m² perhekoteihin. Moderni arkkitehtuuri ja ikkunat, joiden näkymät suurimassa osassa asuntoja avautuvat kahteen eri ilmansuuntaan, tuovat luonnonvalon ja vehreyden sisätiloihin asti. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, jossa on mukava nauttia syksyn pimenevistä illoista ja bongata tähtiä yhdessä läheisten kanssa.

Hartela Espoon Puro Olohuone Luonnoskuva
Luonnoskuva

Lisätilaa omien neliöiden lisäksi

 

Talon viereen tulee rauhallinen puistoalue, ja ohi kulkevaa kevyenliikenteenväylää pitkin tavoitat kaikki palvelut. Finnoon metroasemallekin, joka on tarkoitus ottaa käyttöön alustavien suunnitelmien mukaan vuonna 2023, on matkaa vain 400 metriä. Myös autoilijan liikenneyhteydet alueen bulevardimaiselle pääkadulle ja Länsiväylälle ovat loistavat.

 

Asunto Oy Espoon Puron asukkaiden käyttöön tulee muun muassa pesula ja kuivaushuone, kerhotila viihtyisällä terassilla sekä yhteissauna, josta pääsee vilvoittelemaan ulkoterassille.

 

Bongaa uuden Finnoon monimuotoiset mahdollisuudet, löydä oma kotisi ja muuta Djupsundsbäckeniin ensimmäisten joukossa! Asunto Oy Espoon Puron asunnot valmistuvat arviolta loppuvuonna 2022.

 

Autopaikat

Yhtiölle on varattu 21 pysäköintipaikkaa läheisestä pysäköintirakennuksesta. Pysäköintipaikat myydään erillisinä osakkeina, jotka oikeuttavat pysäköimään yhteiskäyttöisille pysäköintipaikoille. Osalla paikoista voi ladata sähköautoa.

Uusi naapurusto luonnon ja yhteyksien varrella

Espoon Finnooseen nousee kokonaan uusi moderni kaupunginosa, kun vehreä Djupsundsbäckenin asuinalue kohoaa metsäsaarekkeiden keskelle. Djupsundsbäckenin kattavat palvelut ja liikenneyhteydet kehittyvät entisestään, kun metrokeskus valmistuu alueelle.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 11/2022
 • Kerrostalo
 • Syvänsalmenkatu 10 02260 ESPOO
 • 39 kotia
 • 1-4 huonetta
 • 33,5-86,0 m2
Luonnoskuva asunto Oy Espoon Puron keittiöstä

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Espoon Puro Julkisivu Luonnoskuva Kuvagalleria 1 Hartela Espoon Puro Julkisivu Ylaviisto Kuvagalleria 2 Hartela Espoon Puro Keittio Luonnoskuva Kuvagalleria 3 Hartela Espoon Puro Olohuone Luonnoskuva Kuvagalleria 4 Hartela Espoon Puro Ilmakuva 2 Luonnoskuva Kuvagalleria 5

KATSO KAIKKI KUVAT

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Espoon Puron rakentuminen on edennyt jo pitkälle ja kotien valmistuminen on askelta lähempänä. Siveltimen rakennusaikataulusta johtuen sisustusvalintojen aikataulu on juuri umpeutunut. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä asuntomyyntiimme, niin katsotaan yhdessä minkälaiset sisustusratkaisut ovat vielä mahdollisia sinua kiinnostavaan asuntoon.

 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Espoon Puron sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Hartela Espoon Puro Esite 2021 Web (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Hartela Espoon Puro Sisustus Interior Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Hartela Espoon Puro Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Hartela Espoon Puro Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Hartela Espoon Puro Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Hartela Espoon Puro Rakennustapa Ja Talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Puro

Espoon Purosta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Espoon Purosta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona Espoon Purossa toimii kaukolämmitys, joka tuotetaan 100 prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä. Taloyhtiön katolle olemme asentaneet aurinkopaneelit, joilla pystytään omavaraisesti tuottamaan osa kiinteistön sähköstä.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

MATALA HIILIJALANJÄLKI

Olemme huomioineet käytön aikaisen energiankulutuksen minimoinnin myös hiilijalanjäljen kannalta. Rakennus on varustettu kiinteistökohtaisilla lämminvesivaraajilla, joilla mahdollistetaan kaukolämmön kysyntäjousto.

ARKKITEHTUURI

Suunnittelussa olemme huomioineet kesäajan ylilämmön hallinnan isoilla varjostavilla parvekelinjoilla, jotka suojaavat ikkunoita auringonpaisteelta. Rakennamme Espoon Puron A-energialuokkaa noudattaen.

KODINKODEET

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Purossa suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon.

VALAISTUS

Asunnoissa on LED-valaistus, joka tarjoaa energiatehokkaamman valaistusratkaisun perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Espoon Purosta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Uusimaa

Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Arvioitu valmistuminen 12/2022

30 asuntoa

3-5 huonetta

79,5-97,5 m2

Tutustu
MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Espoon Kehrä

Uusimaa

Asunto Oy Espoon Kehrä

Arvioitu valmistuminen 11/2022

33 asuntoa

1-3 huonetta

31,0-69,5 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.