Finnoo, Espoo

Uusia koteja luonnon ja yhteyksien varrella

 

Lintukoto on perinteisesti pieni, turvallinen ja kotoisa alue, jonne myös linnut löytävät tiensä. Jotain samaa on myös uudessa Djupsundsbäckenin asuinalueessa, joka rakentuu Espoon Finnooseen. Alue on uutta kotia etsivälle taatusti bongaamisen arvoinen kohde vehreässä Espoossa. Finnoosta on kehittymässä uusi kaupunginosa 17 000 asukkaalle Länsimetron varteen, hyvien yhteyksien ja palvelujen ääreen.

 

Palvelut ja liikenneyhteydet

 

Aivan Djupsundsbäckenin lähistöltä löytyy päiväkoti, peruskoulut ja lukio eikä merenrantaan ole kuin kilometri matkaa. Eri harrastusmahdollisuuksia löytyy Espoonlahden, Matinkylän tai Tapiolan urheilupuistoista. Djupsundsbäckenissä voit myös helposti irtautua arjesta ulkoilemalla merituulen puhaltaessa eloisassa luonnossa.

 

Länsiväylän varrella sijaitsee paljon työpaikkoja ja matka Helsinkiin vie vain reilut 20 minuuttia. Lähimmät päivittäistavarakaupat löytyvät aivan Djupsundsbäckenin vierestä ja suuret ostoskeskukset, kuten Iso Omena, Länsiväylän tuntumasta. Djupsundsbäckenin kattavat palvelut ja liikenneyhteydet kehittyvät entisestään, kun metrokeskus valmistuu alueelle. Kaupunkimaisen kuvan luovat keskuksen lähistöön nousevat erikorkuiset rakennukset ja bulevardimainen pääkatu.

 

Bongaa Espoon Finnoon monimuotoiset mahdollisuudet ja muuta Djupsundsbäckenin uusiin koteihin ensimmäisten joukossa!

 

Rakentaminen Finnooseen

 

Vehreällä Djupsundsbäckenin alueella tavoitteet ovat korkealla itse rakennusten lisäksi myös ekologisuudessa. Alueella suositaan energiatehokasta rakentamista, jonka lisäksi mahdollisimman luonnontilaisena säilytettävä kasvillisuus ja merellinen ympäristö takaavat viihtyisän asuinalueen perustan. Säilytettävää kasvillisuutta kehitetään ja vihreää pinta-alaa lisätään katualueilla.

Asunnot Finnoossa

 

Asunto Oy Espoon Puro rakentuu monimuotoisen luonnon katveeseen Espoon Finnooseen – parin siiveniskun päähän tulevasta metroasemasta, joka on tarkoitus ottaa käyttöön alustavan aikataulun mukaan vuonna 2023. Talon viereen tulee rauhallinen puistoalue ja ohi kulkevaa kevyenliikenteenväylää pitkin tavoittaa kaikki tarvittavat palvelut. Alueella on myös viihtyisiä paikallisia ravintoloita ja rantakahviloita. Uudesta kodistasi voit piipahtaa luontoretkelle ainutlaatuisille Suomenojan lintualtaille tai kipaista lenkille Espoon merenrantaraitille.

 

Asunto Oy Espoon Puron asuntojen koot vaihtelevat 33,5 m2 yksiöistä kompakteihin 86,0 m2 perheasuntoihin. Asuntojen selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Kaikissa asunnoissa on elämiseen lisätilaa tuova lasitettu parveke. Autopaikat tulevat sijaitsemaan erillisessä pysäköintilaitoksessa.

 

Asunto Oy Espoon Puron asunnot ovat nyt myynnissä.

 

Kolme syytä muuttaa Espoon Finnooseen

Rauhallinen ja viihtyisä sijainti

Ulkoilumahdollisuudet kotiovelta

Tuleva metroasema nopeuttaa liikkumista

Kohde kartalla

 

Kuvat ja videot

Hartela Espoo Finnoo Ilmakuva Luonnoskuva Kuvagalleria 1
Hartela Espoo Finnoo Kaislikko Kuvagalleria 2
Hartela Espoo Finnoo Venelaituri Kuvagalleria 3
Hartela Espoo Finnoo Ilmakuva Kuvagalleria 2
Hartela Espoo Finnoo K Market Kuvagalleria 5
Hartela Espoo Finnoo Jalkapallokentta Kuvagalleria 6
Hartela Espoo Finnoo Hannusjarvi Kuvagalleria 7
Hartela Espoo Finnoo Iso Omena Kuvagalleria 8

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Espoon Puro

Uusimaa

Asunto Oy Espoon Puro

Arvioitu valmistuminen 10/2022

39 asuntoa

1-4 huonetta

33,5-86,0 m2

Vapaana 5 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.