Huvilamaisia pienkerrostaloja meren rannalla

Vain 18 kilometrin päässä Helsingin ytimestä on tontti, joka on omistettu asumiselle meren rannalla. Täällä linnut laulavat, vanhat tammet suhisevat tuulessa ja meri kimaltaa. Ollaan Espoon Laurinlahdessa, lähellä Suvisaaristoa. Tänne Hartela on rakentanut uuden kerrostaloyhtiön, Laurinrannan. Se on pieni ja monin tavoin ylellinen taloyhtiö, jossa moderni kerrostaloasuminen yhdistyy ripaukseen merellistä huvilatunnelmaa.

Laurinrannassa elämä on mukavaa ja helppoa. Lumitöiden sijaan voit rentoutua lämpölampun alla ja ihailla talvista merimaisemaa, tai nurmikonleikkuun sijasta istua pihakeinuun lukemaan lempikirjaasi.

Laurinrannan moderni skandinaavinen arkkitehtuuri sulautuu tyylikkäästi alueen pitkään historiaan ja tontin puistomaiseen luontoon. Isot ikkunat ja avarat parvekkeet tuovat ympäröivän maiseman osaksi elämää. Talojen sijoittelun ja arkkitehtuurin ansiosta jokaisesta asunnosta on näkymä merelle.

Laurinrannan asuntoja on enää pari myymättä. Myytävät asuntokoot ovat 72,0 m2:n kolmiosta 101,5 m2:n neliöön. Tutustu myytäviin asuntoihin alta! Osaan huoneistojen kuvista on tehty virtuaalinen mallikalustus.

Pihakannen alla sijaitsevat autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina 20.000 euroa/paikka.

Haluaisitko nähdä, millainen maisema sinun asunnostasi avautuu? Soita ja sovi oma esittelyaikasi!

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja