Asunto Oy Painiitynpuisto Espoo

Kanttiinikuja 3 02680 ESPOO

Helppoa elämää moderneissa kodeissa

Painiitynpuisto Espoo asuntojen suunnittelussa on hyödynnetty Painiityn asukkailta aiemmin kartoitettuja asumisen toiveita. Toive avarasta yhteisoleskelutilasta näkyy asunnoissa siten, että keittiö on tuotu luontevaksi osaksi olohuonetta. Asuntojen valoisuus taas on maksimoitu suuntaamalla asunnot auringonvaloa kohti, jolloin asunnot kylpevät aurinkoisina päivinä luonnonvalossa. Kohteen arkkitehtuurissa on haettu modernia, avaraa ja puhdaslinjaista tyyliä.

Kaikissa asunnoissa on sauna ja virkistäytymismahdollisuus omalla pihaterassilla. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin sisätiloissa kuin ulkovarastoissa. Voit valita asuntosi sisustusmateriaalit makusi mukaan sekä tilata lisähintaan parveke- ja terassilasituksen ja tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi.

Asumisen viihtyisyyttä täydentää kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys.

Kaksi erilaista asuntotyyppiä

Painiitynpuisto Espoon taloyhtiö muodostuu kahdesta erilaisesta asuntotyypistä. Valittavanasi on koti yhdessä tai kahdessa tasossa, joten voit valita juuri itsellesi sopivan pohjaratkaisun.

Asuntotyyppi 1

Haluatko nauttia sekä terassin että parvekkeen eduista? Parvekkeen ja terassin käyttöaikaa voi pidentää lasituksella, jonka voit toteuttaa asuntoosi lisähintaan. Valitse kotisi A-E taloista. Asuntokoot 79,5m2, 90,5m2 ja 95,5m2. 

ASUNTOTYYPPI 2

Haluatko helppoa elämää yhdessä tasossa? Ajaa autosi suoraan kotioven viereen? Yhden tason asuntojen terassit ja piha aukenevat tontin rajalle, jonka takaa avautuu puistoksi kaavoitettu vehreä niitty. Valitse kotisi F-H taloista. Asuntokoot 73,5m2 ja 79,5m2. 

ARKKITEHTUURI

Asunto Oy Painiitynpuiston Espoon talot ovat suunniteltu modernin huvilamaisiksi rivitaloiksi, jotka jatkavat lähialueiden kaunista arkkitehtuuria. Tontti sijaitsee aivan puron ja puistoniityn äärellä ja tämä näkymä on haluttu tarjota asukkaiden iloksi. Asuntojen näkymät on avattu etelään kohti aurinkoa ja puistomaisemaa. Näin koteihin tulvii aurinkoisina päivinä valoa ja luonnon vehreyttä. Näin on myös tietyllä tavalla jatkettu perinteistä espoolaista asuntoarkkitehtuuria, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle.

YHTEISPIHA

Luonnonläheinen tontti rajautuu puistoalueeseen ja puronvarteen. Pihakokonaisuus ja rakennukset on aseteltu niin, että ne hyödyntävät maksimaalisesti eteläisen ilmansuunnan tarjoaman valon. Asuinalueen ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilu- ja pyöräilymahdollisuudet.

Arkkitehti Karla Sivulan inspiraationa on toiminut tontilla aiemmin sijainnut Albergan kartanon puutarha. Puutarhatunnelmaa tuodaan asukkaiden iloksi rakennettavalla yhteispihan pergolalla, jonka ääressä voidaan viettää yhteisöllisiä pihajuhlia tai illanviettoja. Yhteinen alue pihapöytineen ja shakkiruutuineen tarjoaa suojaisan paikan yhteistoimintaan soveltuen kaikenikäisille asukkaille.

AUTOPAIKAT

Painiittypuisto Espoossa autopaikkoja on yhteensä 36.

Autokatospaikkoja on 18 sekä 8 avopaikkaa. Nämä autokatos- ja avopaikat myydään erillisinä osakkeina. Kaikissa autopaikoissa on mahdollisuus ladata sähköautoa. 

Loput 11 autopaikkaa sijaitsevat 1-tasoisten asuntojen ulko-ovien vieressä. Nämä paikat kuuluvat ko. asunnoille.