Asunto Oy Painiitynpuisto Espoo

Kanttiinikuja 3 02680 ESPOO

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Huomaa: Painiitynpuiston asuntoihin on valittu sisämateriaalit. Kysy lisää Asuntomyynnistämme asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93200 (maksuton).

Painiitynpuiston Espoon asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi. Laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

Ostaessasi asunnon rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä seinä- ja lattialaatoista.

SISUSTUSTYYLIT

Helpottaaksemme kotisi sisämateriaalien valintaa olemme luoneet materiaalivalikoimastamme neljä erilaista sisustustyylikokonaisuutta.

01 Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta akvan sävyisestä lasista.

02 Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

03 Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

04 Villa 0on modernisoitua klassisuutta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa. New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Alla esitetty Hartelan tyylien mallinnuskuvat. Huom. Tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa kohdetta Painiitynpuisto Espoota.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Painiitynpuisto Espoossa muutostyömahdollisuudet ovat rakenteiden osalta rajatut. Kysy lisää asuntomyynnistämme.  

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela-palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan, tekemään omat valintasi sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.

Tutustu Painiitynpuisto Espoon materiaalivalikoimaan ja Oma Hartelaan.

ESIMERKKEJÄ MAKSULLISISTA LISÄTÖISTÄ

Terassi- ja parvekelasitus

Kaikkien asuntojen terassit sekä talojen A-E yläkerran parvekkeet on mahdollista lasittaa. Lasituksella saadaan lisäneliöitä elämiseen sekä pidennettyä ulkotilan vuotuista käyttöaikaa. Lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei kuitenkaan ole vesi- eikä lumitiivis. Voit tiedustella lasitusten lisähintaa asuntomyynniltämme myyntivaiheen alettua.