Elämää vihreän niityn laidalla

löydä uusi kotisi nyt!

Sinun näköisesi koti - Ostamalla koti nyt, ehdit vielä vaikuttamaan kotisi pintamateriaaleihin.

Huhtikuun loppupuolelle asti ehtii tehdä vielä materiaalivalintoja ja varmistaa oman tyylisen kodin. Nyt on siis hyvä hetki tarttua tilaisuuteen ja hankkia koti Painiitynpuisto Espoosta.

Painiityn koillisosaan valmistuu uusi 34 asunnon pientaloyhtiö, Asunto Oy Painiitynpuisto Espoo, jonka asunnot ovat yhdessä sekä kahdessa tasossa olevia rivitalokoteja. Kaikissa asunnoissa on sauna, terassi ja oma piha sekä ulkovarasto asunnon yhteydessä. Sen lisäksi jokaiseen asuntoon kuuluu erillinen lämmin irtainvarasto.

Asuntojen isot ikkunat, moderni arkkitehtuuri ja avarat pohjaratkaisut tuovat luonnonvalon ja vehreyden myös asuntojen sisätiloihin. Tontti rajautuu pieneen puroon, jonka toisella puolella avautuu vehreä puistoalue.

Painiitynpuisto Espoossa on viininlehtiköynnösten varjoon istutettu pitkä pöytä, jonka ääreen mahtuu isokin seurue nauttimaan puunlehtien välistä siivilöityvästä valosta ja ulkoilmasta. Painiitynpuistossa voi elää vihreän niityn laidalla kaikessa rauhassa. Yhtiön energialuokka on B2018 ja se rakennetaan valinnaiselle vuokratontille.

Asuntojen koot vaihtelevat kolmioista isompiin viiden huoneen koteihin 73,5 m2 - 95,5 m2.

Kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2021.

Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta.

HARTELAN ASUNTOESITTELYT JA ASIAKASTAPAAMISET

Autamme osaltamme pienentämään tartuntariskiä koronavirus-epidemian vuoksi ja olemme peruneet lähiviikkojen ajaksi yleiset asuntoesittelymme. Palvelemme teitä mielellämme yhä henkilökohtaisesti. Olethan yhteydessä myyjään sopiaksesi oman asuntoesittelysi.

Henkilökohtaiset tapaamiset esimerkiksi asuntomyyjän ja asiakaspalveluinsinöörien kanssa järjestetään halutessasi yhä normaaliin tapaan, mutta pystymme järjestämään myös esimerkiksi kaupanteon sähköisenä.

Toivottavasti saamme yhdessä koronaviruksen pysäytettyä pikaisesti.

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja