Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Kanttiinitie 3 02680 Espoo

Suunnitteilla uusia koteja Painiittyyn

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi

Tulossa ennakkomarkkinointiin moderni ja skandinaavisen kaunis puuverhoiltu pientaloyhtiö Painiitynmäki Espoo!

Painiityn lintukotoon rakennettavassa pientaloyhtiössä yhdistyvät turvallisuus, helppous ja viihtyisyys. Painiityssä asut pääkaupunkiseudun sydämessä, mutta silti metsäluonto on aivan ovellasi.

Painiitynmäen asuntojen viimeisen päälle mietityt pohjaratkaisut ja sinun itsesi valitsemat materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta tekevät asumisesta vaivatonta ja itsesi näköistä. Mukavuutta elämään tuo myös katettu ja lasitettu maantasoterassi sekä parveke.

Alustavat asuntokoot 3h (79,5-80,5 m2), 4h (90,0-91,5 m2) ja 5h (97,0-97,5 m2).

Taloyhtiön moderni skandinaavinen tyyli puuverhoiluineen ja korkeine harjakattoineen erottuu edukseen jo muutenkin viihtyisässä Painiityssä. Täällä kylämäisyyttä ja asuntojen yksityisyyttä on haettu rakennusten ryhmittelyllä, jolloin tontin keskiosuuksiin muodostuu suojaisia pihapiirejä. Autopaikat on sijoitettu erilleen asunnoista, tontin sisäänkäynnin yhteyteen, joka mahdollistaa rauhalliset ja turvalliset oleskelualueet.

Jätä meille yhteystietosi ja pääset varaamaan oman kotisi Asunto Oy Painiitynmäki Espoosta ensimmäisten joukossa. Asuntojen varaus alkaa alustavan aikataulu mukaan kesällä 2021.

Painiitynmäki Espoo on Hartelan viimeinen asuntokohde Painiityssä, joten pysy kuulolla!

Huom! Painiitynmäen sivuilla esitetyt materiaalit ja kuvat ovat luonnoskuvia, eivät yksityiskohtaisia kuvauksia lopullisista suunnitelmista. Aineistot tarkentuvat kohteen ennakkomarkkinoinnin alkaessa.