Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Kanttiinitie 3 02680 Espoo

Tilaa elämälle puiston laidalla.

Osta oma kotisi!

Painiityn koilliskulmaan on rakenteilla uusi 30 asunnon puuverhoiltu rivitaloyhtiö, Asunto Oy Painiitynmäki Espoo. Korkeiden harjakattojen alle rakentuu kaksikerroksisia avaria asuntoja, joiden yläkerrassa on normaalia korkeampi huonekorkeus. Kaikissa Painiitynmäen asunnoissa on lasitettu parveke ja terassi, oma sauna ja piha, laadukas Puustellin keittiö, lattialämmitys, isot ikkunat ja runsaasti säilytystilaa.

Painiitynmäki Espoo on viimeinen Kanttiinitielle rakennettava taloyhtiö ja myös viimeinen Hartelan yhtiö Painiityssä. Sen asukkaat pääsevät nauttimaan valmiista alueesta, jonka hyvät yhteydet, upeat ulkoilualueet ja lukuisat leikkipuistot kutsuvat asettumaan puiston laidalle.

Painiitynmäestä löydät seuraavan kokoisia koteja 3h+kt+s (79,5-80,5 m2), 4h+kt+s (90,0-91,5 m2) ja 5h+kt+s (97,0-97,5 m2).

Vapaana 9/30 kotia. Arvioitu valmistuminen on vuoden 2022 lopulla.

Huom! Sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia, eivät yksityiskohtaisia kuvauksia lopullisista suunnitelmista.

Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Esittelemme asuntoja yksityisesti sekä yleisesittelyissä. Yleisesittelyjen turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot yksityisnäyttöä. Nähdään esittelyissä turvallisissa merkeissä!

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja