Asunto Oy Painiitynmäki Espoo

Kanttiinitie 3 02680 Espoo

  • Painiitynmäki Espoosta löytyy ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

Vihreät valinnat Painiitynmäki.

Ekologisten valintojen tekeminen on nyt kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Me Hartelassa haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen. Asunto Oy Painiitynmäki Espoosta löytyykin useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologista asumista. Alue ja taloyhtiö antavat hyvät mahdollisuudet myös omien ekologisten valintojen tekemiseen.

Hiilijalanjälki huomioidaan jo rakennusvaiheessa

Energiankulutus on merkittävä osa rakentamisen ja rakennusten ympäristövaikutuksista. Painiitynmäessä rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä hillitään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaasti ja vähentämällä materiaalihukkaa.

Rakennamme yhtiöön aurinkosähköjärjestelmän, jonka 24 paneelia sijoitetaan irtaimistovaraston katolle. Tuotettu sähkö käytetään yhtiön yhteisiin tarpeisiin.

Painiitynmäen työmaalla käytetään vain uusiutuvaa, sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä, ja Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähköstä.

Kestäviä ratkaisuja liikkumiseen

Painiitynmäessä on huomioitu arjen kestävät tavat liikkua. Rakennamme 15 autopaikkaan sähköauton latauspisteet, ja lisäksi kaikkiin autopaikkoihin tulee varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Painiitynmäestä on hyvät mahdollisuudet liikkua myös ilman omaa autoa. Polkaiset pyörällä noin kymmenessä minuutissa Sellon kauppakeskukseen, jonne pääset myös bussilla aivan kodin kupeesta. Helsingin keskustaan kulkee suora bussiyhteys reilun kilometrin päästä Vihdintieltä.