Asunto Oy Lumitähti Espoo

Heikunantie 9 02680 ESPOO

Suunniteltu tyylillä

Lumitähti Espoo tarjoaa moderneja ja avaria koteja, joiden ilme ei vanhene. Asumisratkaisuissa on pyritty väljyyteen kautta linjan: esimerkiksi keittiöt ovat avokeittiöitä tilaa ja avaruutta korostavan nykysuuntauksen mukaisesti. Asuntokohtaiset terassit ja parvekkeet ovat koko asunnon levyisiä. Isoilla ikkunoilla on pyritty maksimoimaan luonnonvalon määrä, ja koko seinän korkuiset liukuovet yhdistävät luontevasti sisä- ja ulkotilan.

Asuntojen materiaalit ovat laadukkaita, linjakkaita ja ilmeeltään ajattomia. Tutustu kohteen materiaali- ja varuste-esitteeseen.

Varaa aikasi asuntomyynnistä ja tule tutustumaan kohteen materiaaleihin asuntomyyntiimme.

Tyylipaletti

Hartelan neljä erilaista tyylimaailmaa on luotu yhdessä sisustusarkkitehdin kanssa. Huolella kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kootut esimerkit toimivat inspiraationa ja apunasi, kun suunnittelet ja sisustat kotiasi.

01 MUOTO

Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä. 

02 HAIKU

Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma  ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta akvan sävyisestä lasista. 

03 RIEMU

Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

04 VILLA

New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Huom! Sivuilla esitetyt tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa kohdetta Lumitähti Espoo. Tarkemmat tiedot kohteen materiaalivalinnoista saat Asuntomyynnistämme.