Asunto Oy Lumitähti Espoo

Heikunantie 9 02680 ESPOO

Rauhallista rivitaloasumista Painiityssä

Asunto Oy Lumitähti Espoo on suunniteltu rinnetontille, joka sijaitsee Painiityn pohjoisosassa. Kohteen suunnitelmissa on haluttu hyödyntää rinnetontin mahdollisuuksia asuntojen sijoittelussa. Ympäristö on yksinkertaisesti rauhallinen, ympäriltä löytyy metsää ja ulkoilureittejä. Lumitähti Espoossa on viisi modernia rivitaloyksikköä, joissa on yhteensä 33 asuntoa.

Helppoa elämää yhdessä tasossa

Lumitähti Espoon laadukkaat asunnot tekevät elämästä helpompaa – yhdessä tasossa. Linjakkaan talotyypin asunnot on suunniteltu myös sisätilojen osalta erityisen avariksi ja valoisiksi. Jokaisesta asunnosta on näkymä kahteen eri ilmansuuntaan. 

Sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti ja vaivattomasti, sillä näyttävät liukulasiseinät avaavat pääsyn tilavalle terassille tai parvekkeelle. Tavallista avarampi huonekorkeus lisää valoa ja tilan tuntua. Kaiken kruunaa asuntoon kuuluva piha-alue.

Asumisen viihtyisyyttä täydentävät lattialämmitys, asunnon ulkopuoliset varastot sekä erikseen osakkeina myytävät autotallit.

Kolme erilaista talotyyppiä

Lumitähti Espoo muodostuu kolmesta erilaisesta talotyypistä. On koti maantasalla, kodit toisensa päällä sekä koti autotallin yläpuolella. Valitse omasi.

TALOTYYPPI 1

Haluatko asua maantasalla? Sisäänkäynnin yhteydessä sinulla on oma kuisti ja ulkovarasto. Olohuoneesta pääset suoraan terassille jonka kruunaa oma pieni piha. Valitse asuntosi A- ja B-talosta. Asuntokoot 77,5 m2, 78,0 m2, 87,5 m2 ja 88,0 m2.

TALOTYYPPI 2

Onko parveke sinulle ehdoton? Yläkerran asunnossa ison parvekkeen lisäksi sinulla on sisäänkäynnin puolella oma pieni etupiha, kuisti ja ulkovarasto.

Vai onko oma piha isolla sisäänkäyntiterassilla tärkeämpi? Näistä ominaisuuksista pääset nauttimaan alakerran asunnoissa. Valitse asuntosi C- ja E-talosta. Asuntokoot 82,5 m2, 87,5 m2 ja 103,0 m2.

TALOTYYPPI 3

Haluatko, että asuntosi alapuolella sijaitsee oma autotalli? Asunnoissa on iso parveke ja oma pieni etupiha sekä kuisti ja ulkovarasto. Näiden lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia oma autotalli, jonka perällä sijaitsee oma varasto. Valitse asuntosi D-talosta. Asuntokoot 77,5 m2 ja 87,5 m2.

 

#

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Lumitähti Espoon on suunnittelut arkkitehtitoimisto Sigge Arkkitehdit Oy:n Pekka Mäki, jolle suunnittelun lähtökohtana on ollut täydentää Painiityn alueen olemassa olevaa henkeä. Naapuruston arkkitehtuurissa on näkyvissä moderni, rytmikäs ja linjakas tyyli, jota on haluttu jatkaa myös Lumitähti Espoossa.

Rakennuksissa on tavoiteltu nykyaikaisen tyylikästä, vaaleaa kokonaistunnelmaa. Kaikissa ratkaisuissa on haettu kestävää linjakkuutta: Lumitähti Espoon arkkitehtuuri on ajassa kiinni, mutta samalla ajatonta ja trendien painolasteista vapaata. Talojen moderni olemus saa inspiraatiota viime vuosisadan alkupuolen modernismista, omilla aineksilla maustaen – lopputuloksena tyylikkään vähäeleinen, selkeä ja avara kokonaisuus.

Pihat

Asunto Oy Lumitähti Espoon suunnittelussa on haluttu ylläpitää kodikasta kylämäisyyttä, jota kohteessa edustavat suojainen, yhteisöllinen sisäpiharatkaisu ja rakennusten asettuminen rinnetontille korttelipihamaisesti.

Lumitähti Espoon autotallit on rinnetontin ansiosta voitu sijoittaa asuinrakennusten alapuolella. Tämä ratkaisu antaa lisää väljyyttä piha-alueelle ja vapauttaa tontilta tilaa vapaa-ajan käyttöön ja viihtymiseen.

Autopaikat

Lumitähti Espoossa autopaikkoja on yhteensä 37, joista 16 on autotalleja, 17 taloyhtiön pihalla ja 4 autokatoksessa. Autotallit ovat lämpimiä tiloja. Osassa autotalleja on lattiakaivo sekä vesipiste. Sähköautoa on mahdollista ladata autokatospaikoilla.

Kaikki autopaikat myydään erillisinä osakkeina.