Asunto Oy Lumitähti Espoo

Heikunantie 9 02680 ESPOO

Painiitty - Luonto ja palvelut lähelläsi

Kulkuyhteydet

Painiityn alue sijaitsee Leppävaaran kupeessa aivan Helsingin ja Espoon rajalla. Kehä I kulkee läheltä, ja Leppävaarasta pääsee junalla Helsingin keskustaan alle vartissa. Painiityn läpi kulkee bussilinja, jolla pääsee helposti mm. Leppävaaran asemalle. Polkupyörällä polkee näppärästi kaikkiin ilmansuuntiin, vaikkapa pidemmänkin työmatkan päähän.

Koulut ja päiväkodit

Kätevien liikenneyhteyksien lisäksi alueen asumismukavuutta lisäävät monipuoliset palvelut sekä luonnonläheisyys. Läheltä löytyvät päiväkoti ja useita leikkipuistoja, koulut ovat aivan kivenheiton päässä: Lintulaakson alakouluun on 700 metriä ja Lintumetsän yläkouluun 800 metriä. Leppävaaran lukio on alle kahden kilometrin päässä.

Palvelut ja kulttuuri

Muutaman kilometrin säteeltä löytyy kolme kauppakeskusta: Sello, Ristikko ja Kaari. Ne palvelevat alueen asukkaita monipuolisesti joka päivä. Kulttuurin ystäville löytyy Sellosta kirjasto ja elokuvateatteri. Konsertteja sekä muita tapahtumia voi kokea Sellosalin komeissa puitteissa.

Liikunta ja harrastukset

Leppävaarasta löytyy useita liikuntapaikkoja. Uimareita palvelee kesäisin maauimala ja talvisin uimahalli. Täysipainoista liikkumista voi harrastaa ympäri vuoden myös Leppävaaran urheiluhallissa ja urheilupuistossa. Kaukana ei ole myöskään Continental Golf Park golfaajille eikä Kilon ratsastuskoulu hevosharrastajille.