Asunto Oy Lumitähti Espoo

Heikunantie 9 02680 ESPOO

Materiaalivalinnat ja muutostyöt

Huom: Kaluste- ja materiaalivalinnat ovat umpeutuneet kaikissa asunnoissa 3.12.2018.

Asunnon materiaalivalinnat

Lumitähti Espoon asunnon ostajalla on mahdollisuus tehdä erilaisia materiaalivalintoja mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, parketeista sekä seinä- ja lattialaatoista.

Tutustu kohteen materiaali- ja varuste-esitteeseen.

Asunnon materiaalivalinnat tehdään Oma Hartela -palvelua käyttäen. Asunnon ostaneet saavat henkilökohtaiset tunnukset ohjelmiston käyttöön kaupanteon jälkeen, yksi tunnus/huoneisto, sekä ohjeet ohjelmiston käyttöön. Asiakaspalveluinsinöörimme auttaa valintoja tehdessänne.

Lisä- ja muutostyöt

Hartelan materiaalivalintaohjelmassa on mahdollisuus valita materiaaleja, joko huoneiston hintaan kuuluvista tai lisähintaan valmiiksi hinnoitelluista vaihtoehdoista.

Ostajan on mahdollista teettää myös muita asuntokohtaisia muutoksia, jotka poikkeavat vakioratkaisuista tai valmiiksi suunnitelluista lisähintaisista vaihtoehdoista. Näiden muutostyötoiveiden mahdollisuus käsitellään aina erikseen kohteen Asiakaspalveluinsinöörin kanssa.

Alla on esitetty muutamia valmiiksi mietittyjä lisähintaisia ratkaisuja Lumitähti Espoon kohteessa.

Parvekkeiden tai terassien lasitus

Asunnon levyiset parvekkeet ja terassit luovat lisätilaa elämiselle. Lasituksella saadaan pidennettyä tilojen käyttöaikaa ympärivuotiseksi.

Keittiön lisävarusteet

Plussa -kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, joka kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa ja luo avattaessa kokonaisen pöytätilan työskentelyyn tai ruokailuun. Kun ylimääräistä pöytätilaa ei tarvita, kaappi voidaan rullata takaisin osaksi kaapistoa.

Bistro kattohylly on metallirunkoinen hylly, jolla saat lisää säilytystilaa saarekkeen yläpuolelle. Tarvikkeet ovat käden ulottuvilla. Kattohyllykön kaksi ylintä hyllyä on lasia ja alin hylly on metalliverkkoa. Verkosta saa roikkumaan koukuilla keittiötarvikkeita sekä lasihyllyille voi laittaa astioita tai koristeita makusi mukaan. Kattohyllykkö on myös kaunis katseltava, joka personoi tilaa.

Vaatehuoneen lisävarusteet

Elfan avulla saat vaatehuoneeseen mahtumaan esimerkiksi kausivaatteet, matkalaukut ja monenmoiset muut tarpeelliset tavarat. Hyödynnä tila parhaalla mahdollisella tavalla.

Asusteet: Asujen ystävä pitää valmiiksi mietityillä Elfa -ratkaisuilla vaatteet siististi järjestyksessä.

Harrastusvälineet: Aktiiviliikkujan kaikki säilytystarpeet ottaa huomioon ratkaisu, joka sisältää esimerkiksi polkupyöräkoukun, säilytyskorin mailoja varten sekä kätevät seinäkorit urheiluvaatteille ja -välineille.

Tarvikkeet: Askartelijalle ja kotitoimistoksi sopii Elfa -ratkaisu, jossa on loistavat tilat paperitöille, ompelemiseen ja muuhun harrastamiseen. Työpisteen laatikoiden ja koukkujen ansiosta pienimmätkin tavarat ja tarvikkeet pysyvät tallessa ja käden ulottuvilla.

HUOM! Sivuilla esitetyt keittiö- ja vaatehuonekuvat ovat mallikuvia. Ne eivät kuvaa Lumitähti Espoon kohdetta.