Asunto Oy Kanttiiniraitti Espoo

Kanttiinitie 4 02680 ESPOO

Luonnoskuva asunnon C10 keittiöstä

Kanttiiniraitti on toiveiden kiteytymä

Kanttiiniraitti Espoo asuntojen suunnittelussa on hyödynnetty Painiityn asukkailta aiemmin kartoitettuja asumisen toiveita. Toive avarasta yhteisoleskelutilasta näkyy asunnoissa siten, että keittiö on tuotu luontevaksi osaksi olohuonetta. Asuntojen valoisuus taas on maksimoitu suuntaamalla asunnot auringonvaloa kohti, jolloin asunnot kylpevät aurinkoisina päivinä luonnonvalossa. Kohteen arkkitehtuurissa on haettu modernia, avaraa ja puhdaslinjaista tyyliä.

Kaikissa asunnoissa on sauna ja virkistäytymismahdollisuus omalla terassilla sekä piha-alueella. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin sisätiloissa kuin ulkovarastoissa. Voit valita asuntosi sisustusmateriaalit makusi mukaan ja tehdä kodistasi juuri sinun tyylisesi.

Asumisen viihtyisyyttä täydentää kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys.

KAKSI ERILAISTA ASUNTOTYYPPIÄ

Kanttiiniraitti Espoon taloyhtiö muodostuu kahdesta erilaisesta asuntotyypistä. Tarjolla on koti yhdessä tai kahdessa tasossa, joten voit valita juuri itsellesi sopivan pohjaratkaisun.

ASUNTOTYYPPI 1 - KOTI KAHDESSA TASOSSA

Haluatko nauttia sekä terassin että parvekkeen eduista? Käyttömukavuutta lisää asunnon hintaan kuuluva lasitus niin parvekkeella kuin terassilla. Valitse kotisi A-F taloista. Asuntokoot 3h+kt+s 79,5-80,5m2, 4h+kt+s 90,5-91,0m2 ja 5h+kt+s 96,5-97,5m2.

ASUNTOTYYPPI 2 - KOTI YHDESSÄ TASOSSA

Haluatko helppoa elämää yhdessä tasossa? Ajaa autosi lähelle kotiovea? Yhden tason asuntojen terassit ja piha aukenevat tontin rajalle, jonka takaa kulkee puro sekä vehreä lenkkipolku. Valitse kotisi G-H taloista. Asuntokoot 3h+kt+s 74,0-74,5m2 sekä 4h+kt+s 80,0-80,5m2.

ARKKITEHTUURI

Suunnittelun lähtökohtana on saada asukkaille omaa rauhaa oman piha-alueen ja terassin ympärille, mutta silti mahdollisuus luoda vuorovaikutussuhteita ja tutustua naapuruston muihin asukkaisiin. Talolla on ikään kuin kaksi puolta - avoimempi puoli on yhteydessä seuraavan talon yksityisempään puoleen. Terassit ovat lokeroituneita, jotta saadaan omaa rauhaa, mutta toisaalta on mahdollisuus myös keskustella ja tutustua naapurin kanssa, kun ollaan tiiviin kyläyhteisön tavoin toisten kanssa tekemisissä.

Puron laidalla on yksitasoisia, avarapohjaisia asuntoja, joissa on normaalia korkeampi huonekorkeus. Keittiön ympärillä pyörii yhteinen iso oleskelutila, jossa koko perhe, pariskunta tai ystävät voivat yhdessä osallistua ruoanlaittoon ja viihtyä yhdessä. Koteihin on niin yksi- kuin kaksitasoisissa asunnoissa haettu yhdessä olemista. Yläkerta on yksityisempi ja alakerta on varsinainen toimintatila, joka laajenee vielä terassille ja pihalle.

Värimaailma on luonnonmukainen ja esimerkiksi parvekkeiden sisälokeroissa on kahta eriväristä vaaleaa puuta. Jokaisella talolla on lisäksi oman värisensä ulko-ovi, joka viittaa hedelmäpuutarhan väreihin. Tietty väri ulko-ovella toimii esimerkiksi pienille lapsille merkkinä omasta kotitalosta. 

YHTEISPIHA

Luonnonläheinen tontti rajautuu lenkkipolkuun ja puronvarteen. Pihakokonaisuus ja rakennukset on aseteltu niin, että ne hyödyntävät maksimaalisesti eteläisen ilmansuunnan tarjoaman valon. Asuinalueen ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilu- ja pyöräilymahdollisuudet.

Kanttiiniraitti Espoon pihan suunnitteluun on yritetty löytää puistomainen lähestymistapa ja teema, sillä Painiityn alue on vanhaa Albergan kartanon viljelysmaata ja paikalla on ollut kartanon hedelmäpuut ja omenapuutarha. Taloyhtiön alueelle istutetaan asuntojen väleihin kukkivia hedelmäpuita ja muita istutuksia.

Piha-alueella sijaitsee asukkaiden yhteinen lasinen kasvihuone, jonka lisäksi asukkaiden käytössä on yhteinen lasten leikkipaikka naapuritaloyhtiön kanssa. Kanttiiniraitin puolella siinä on etelään avautuva hevosenkengän muotoinen matala rinne, joka toimii keväällä tai kesällä lämpimänä oleskelualueena eli aurinkotaskuna.

Kanttiiniraitin asukkailla on käytössä myös naapuriyhtiö Kanttiini Espoon pihalla sijaitseva pyöränhuoltopiste sekä väestönsuoja.

AUTOPAIKAT

Kanttiiniraitti Espoon yhtiössä autopaikkoja on yhteensä 36.

Autokatospaikkoja on 20 sekä 12 avopaikkaa. Nämä autokatos- ja avopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autokatospaikoissa on mahdollisuus ladata sähköautoa. 

Loput 4 autopaikkaa sijaitsevat B-talojen asuntojen ulko-oven vieressä ja kuuluvat ko. asunnoille.