Asunto Oy Kanttiiniraitti Espoo

Kanttiinitie 4 02680 ESPOO

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Huomaa: Kanttiiniraitti Espoon myymättömien asuntojen sisämateriaalit on valittu. Kysy lisää asuntomyynnistämme asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93200 (maksuton).

ESIMERKKEJÄ ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kiintokalusteet - Kanttiiniraitti Espoon keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Kanttiiniraittiin. Asunnot varustetaan tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä energiaa säästävillä astianpesukoneilla, tyylikkäillä kylmälaitteilla ja kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso upotetaan työtasoon.

Lattiamateriaalit - Kanttiiniraitti Espoon lattiaparketit ovat Karelian mallistoa ja eteisen lattia laatoitetaan tilan käyttöä hyvin kestävillä keraamisilla ja näyttävillä Laattapisteen 30x60 lattialaatoilla.

Pesutilat – Kanttiiniraitin pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen keraamisilla laatoilla. Lattiat pinnoitetaan seinien sävyyn sointuvilla kivimäisillä tai tasavärisillä pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

Terassit ja parvekkeet – Lattiapintana näissä tiloissa on ruskea puulaudoitus ja kaikki parvekkeet ja terassit ovat lasitettuja. Lasitukset tehdään valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis.

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.