Asunto Oy Kanttiini Espoo

Kanttiinitie 2 02680 ESPOO

Hyvin suunnitellut asunnot

Kanttiini Espoon asuntojen suunnittelussa on hyödynnetty Painiityn asukkailta aiemmin kartoitettuja asumisen toiveita. Toive avarasta yhteisoleskelutilasta näkyy asunnoissa siten, että keittiö on tuotu luontevaksi osaksi olohuonetta. Asuntojen valoisuus taas on maksimoitu suuntaamalla asunnot auringonvaloa kohti, jolloin asunnot kylpevät aurinkoisina päivinä luonnonvalossa. Väritykseltään asunnot ovat vaaleita sekä moderneja. 

Kaikissa asunnoissa on sauna ja virkistäytymismahdollisuus joko omalla parvekkeella tai pihaterassilla. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin sisätiloissa kuin ulkovarastoissa. Voit valita asuntosi sisustusmateriaalit makusi mukaan sekä tilata lisähintaan parvekelasituksen tai terassin laajennuksen ja tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi.

KOLME ERILAISTA ASUNTOTYYPPIÄ

Kanttiini Espoon taloyhtiö muodostuu kolmesta erilaisesta asuntotyypistä. Valittavanasi on koti, jossa on terassi, parveke tai jopa molemmat.
ASUNTOTYYPPI 1

Haluatko nauttia terassielämästä? Alakerran asuntojen olohuoneesta pääset suoraan omalle pihalle, jonka kruunaa terassi. Osaa terasseista voi myös laajentaa lisähintaan. Valitse kotisi A-F talon 1. kerroksesta. Asuntokoot 51,5m2, 52,0m2, 68,5m2 ja 69,0m2. 

ASUNTOTYYPPI 2

Onko parveke sinulle ehdoton? Parvekkeellisessa asunnossa sinun ei tarvitse murehtia joka syksyisestä haravoinnista tai muusta pihan hoidosta. Parvekkeen ympärivuotisen käytön mahdollistaa lasitus, jonka voit toteuttaa asuntoosi lisähintaan. Valitse asuntosi A-F talon 2. kerroksesta. Asuntokoot 51,5m2, 52,0m2, 68,5m2 ja 69,0m2.

ASUNTOTYYPPI 3

Haluatko ajaa autosi suoraan kotioven viereen? Nauttia sekä terassin että parvekkeen eduista? Tai saada lisäsäilytystilaa ulkovarastosta? Valitse asuntosi G- tai H-taloista. Asuntokoot 88,0m2, 88,5m2 ja 89,5m2.

ARKKITEHTUURI

Asunto Oy Kanttiini Espoon suunnittelun lähtökohtana on ollut jatkaa asuinalueen luonnonläheistä ja kylämäistä tunnelmaa. Arkkitehti Karla Sivulan inspiraationa toimi Kanttiini Espoon tontilla aiemmin sijainnut Albergan kartanon omenatarha ja hyötypuutarha. Omena- ja kirsikkapuita sekä marjapensaita istutetaan piha-alueelle tulevien asukkaiden iloksi. Myös asukkaiden suosiossa olevat viljelylaatikot tuovat pihalle aktiivisuutta ja muistuttavat tontin historiasta.

Talot ovat julkisivultaan pääsääntöisesti puuta. Jokaiseen taloon on suunniteltu oma tehosteväri, joka tuo persoonaalista ilmettä muuten vaaleaan yleisilmeeseen.

PIHAT

Luonnonläheinen tontti rajautuu puistoalueeseen ja puronvarteen. Pihakokonaisuus ja rakennukset on aseteltu niin, että ne hyödyntävät maksimaalisesti eteläisen ilmansuunnan tarjoaman valon. Asuinalueen ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilu- ja pyöräilymahdollisuudet. Taloyhtiöön tulee myös oma pyöränhuoltopiste.

Kotikujamainen hedelmäpuiden reunustama piharaitti yhdistää talot toisiinsa luoden kylämäisen ja turvallisen tunnelman. Asukkaiden iloksi rakennetaan myös pihakatos, jonka käyttötarkoituksesta asukkaat itse päättävät. Pihapiirin tarkoituksena on tarjota luontevia mahdollisuuksia yhteiseen ajanviettoon ja kohtaamisiin naapureiden kanssa. Asuntojen omat pensailla rajatut pihat tai lasitetut parvekkeet tarjoavat miellyttävät ulkotilat kodin yhteyteen.

AUTOPAIKAT

Kanttiini Espoossa autopaikkoja on yhteensä 38.

Autokatospaikkoja on 18 (kuudessa paikassa mahdollisuus ladata sähköautoa) sekä 12 avopaikkaa. Nämä autokatos- ja avopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Loput 8 autopaikkaa sijaitsevat rivitaloasuntojen ulko-ovien vieressä. Nämä paikat kuuluvat ko. asunnoille.