Asunto Oy Kanttiini Espoo

Kanttiinitie 2 02680 ESPOO

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Kanttiini Espoon asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi. Laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

Ostaessasi asunnon rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä seinä- ja lattialaatoista.

SISUSTUSTYYLIT

Helpottaaksemme kotisi sisämateriaalien valintaa olemme luoneet materiaalivalikoimastamme neljä erilaista sisustustyylikokonaisuutta.

01 Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta akvan sävyisestä lasista.

02 Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

03 Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

04 Villa on modernisoitua klassisuutta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa. New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Alla esitetty Hartelan tyylien mallinnuskuvat. Huom. Tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa kohdetta Kanttiini Espoo.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Kanttiini Espoossa muutostyömahdollisuudet ovat rakenteiden osalta rajatut. Kysy lisää asuntomyynnistämme.  

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela-palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan, tekemään omat valintasi sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.

Tutustu yhtiön materiaalivalikoimaan ja Oma Hartelaan täältä.

ESIMERKKEJÄ MAKSULLISTA LISÄTÖISTÄ

Parvekelasitus

Talojen A-F yläkerran asuntojen parvekkeet on mahdollista lasittaa. Lasituksella saadaan pidennettyä parvekkeen käyttöaikaa. Voit tiedustella parvekelasituksen lisähintaa asuntomyynniltä myyntivaiheen alettua. Terasseja tai rivitalojen G-H parvekkeita ei voi lasittaa. 

Terassin laajennus 

Osassa asuntoja on mahdollista laajentaa terassia. Asunnot joissa laajennus on mahdollista, näkyy merkintä laajennusvaraus katkoviivalla asuntopohjassa. Voit tiedustella terassin laajennuksen lisähintaa asuntomyynniltä myyntivaiheen alettua.

Vaatehuoneen säilytysjärjestelmä

Elfan monipuolisen säilytysjärjestelmän avulla saat muokattua vaatehuoneen omaan käyttötarpeeseesi sopivaksi. Hyödynnä tila parhaalla mahdollisella sinulle sopivalla tavalla.

Olemme luoneet kaksi valmista vaihtoehtoaratkaisua, joista toinen on suunniteltu vaatesäilytykseen ja toinen harrastusvälineitä varten.

Asusteet: Asujen ystävä pitää valmiiksi mietityillä Elfa -ratkaisuilla vaatteet siististi järjestyksessä.

Harrastusvälineet: Aktiiviliikkujan kaikki säilytystarpeet ottaa huomioon ratkaisu, joka sisältää esimerkiksi polkupyöräkoukun, säilytyskorin mailoja varten sekä kätevät seinäkorit urheiluvaatteille ja -välineille.