Asunto Oy Heikunanpuisto Espoo

Heikunantie 5 02680 ESPOO

Hyvin suunniteltu ja valmiiksi tehty

Heikunanpuistoon rakennetaan kahdenlaisia asuntoja - kaksioita ja kolmioita. Alakerran asunnoissa on oma pieni piha ja yläkerran asukkailla parveke sekä istutuslaatikko taloyhtiön pihamaalla. Asunnot ovat toimivia ja niissä on runsaasti säilytystilaa. Jokaisessa asunnossa on oma sauna. Hyvä hinta-laatusuhde on taattu muun muassa siten, että asunnot on kerralla suunniteltu toimiviksi eikä muutostöihin kulu aikaa ja rahaa. Se tarkoittaa sopuhintaa ilman säätöä.

Hyvin suunnitellun pohjaratkaisun voit kuitenkin täydentää parilla sinua miellyttävällä valinnalla. Haluatko valkolakatun vai luonnonvärisen tammiparketin? Myös keittiön tason voit valita kahdesta sävystä.

 

  • Lattia valkolakattu tammi

  • Lattia luonnonvärinen tammi

 

Koti rauhallisessa pihapiirissä

"Heikunanpuiston lähtökohtana on ollut oman vehreän pihakujan varrelle ryhmittyvät kodit. Asuntojen ympärillä oleviin ulko-oleskelutiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kotiin tullaan kujan muodostaman rauhallisen pihapiirin läpi, joka tarjoaa myös turvallisen paikan yhteisölliseen oleskeluun kaikenikäisille. Kotikujan varrelta löytyy leikki- ja oleskelualue sekä pienviljelypalsta-alue omena-, kirsikka-, päärynäpuineen ja marjapensaineen.

Pihapiirin äärellä voivat asukkaat vaihtaa kuulumisia ja puuhastella samalla jotain mieluista esim. kunnostaa pyörää huoltopisteellä.

Asunnon toisella puolella on kodin rauhallisempi puoli, kodit avautuvat omalle terassipihalle tai parvekkeelle ja sinne on mahdollisuus vetäytyä, kun kaipaa omaa rauhaa.

Heikunanpuisto on suunniteltu ajatuksella, että jokainen haluaisi tulla aina mieluiten omaan kotiin”,

kertoo kohteen suunnitellut Karla Sivula

Arkkitehti SAFA | Fise AA

--------------------------------

Arkkitehdit Sivula & Sivula Oy