Asunto Oy Espoon Puro

Syvänsalmenkatu 10 02260 ESPOO

Viihtyisää asumista Espoon Purossa.

Espoon Puron asunnoissa on panostettu asumisviihtyvyyteen. Laadukas lautaparketti luo tunnelmaa ja avonaisessa keittiössä, joka on yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa, on mahdollista viihdyttää vieraita ruuanlaiton ohessa. Asuntojen pesutiloissa on sähkötoiminen lattian mukavuuslämmitys hellimässä varpaita. Elementeistä rakennetuissa kylpyhuoneissa putkien sijoittuminen seinien sisälle selkeyttää tilan yleisilmettä ja helpottaa puhtaana pitoa. Lisää tilaa elämiseen tuo reilun kokoinen lasitettu parveke, jolta voit bongata vaikkapa harvinaisen mustakurkku-uikun.

Eteisen peililiukuovelliset komerot ovat käytännölliset ja luovat tilantuntua. Jokaisesta makuuhuoneesta löytyy oma säilytysratkaisunsa ja osassa asuntoja on myös erillinen vaatehuone.

Yhteiset tilat

Rentouttavista löylyistä voi nauttia taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa saunassa, josta pääsee vilvoittelemaan katetulle ulkoterassille. Asukkaiden käyttöön tulee myös viihtyisä kerhotila avaralla terassilla, joka tuo lisätilaa arkeen tai juhlaan tarvittaessa.

Arjen sujuvuutta helpottaa taloyhtiön pesula ja kuivaushuone. Pyykin voi pestä ja kuivattaa ilman, että se vie omasta kodista tilaa. Polkupyörät saa helposti säilöön yhtiön pyörävarastoon, jonne käynti kätevästi kadun puolelta omasta ovesta.

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Espoon Puron suunnittelun lähtökohtana on ollut uusien rakennusten luonteva sijoittuminen tulevaan miljööseen. Kohteella on arkkitehtuuriltaan vahva, tunnistettava ja omaleimainen identiteetti.

Espoon Puron parvekkeiden kerroksittain vaihtelevat kaide- ja levyosien ratkaisut luovat rakennukselle luonnetta ja erityispiirteen julkisivuun antaa luonnonmukainen väritys. Julkisivumateriaaleina toimivat pääosin rappaus sekä osin maalattu betoni ja tiililaatta.

Valoisat asunnot on suunniteltu toimiviksi ja erityishuomiota on kiinnitetty kalustettavuuteen mm. ikkuna-aukkojen sijoittelulla. Myös lasitettujen parvekkeiden mitoituksessa on pyritty tarjoamaan mahdollisimman monipuoliset kalustamismahdollisuudet.

Nykyaikaisesti suunnitellulla suojaisalla ja viehättävällä piha-alueella on asukkaiden helppo viihtyä leikkien tai muuten oleskellen. Tontin rajautuminen viereiseen puistoon tuo piha-alueelle suojaa ja viihtyvyyttä.

Autopaikat

Autopaikat tulevat sijaitsemaan erillisessä pysäköintirakennuksessa joka rakentuu Syvänsalmenkadun varteen. Espoon Puron asukkaille autopaikkoja on 21, joihin myydään erillisinä osakkeina pysäköintioikeuksia. Kaikki autopaikat on varustettu lämmityspistorasioin sekä osa sähkölatauspisteellä.

Espoon Puron piha-alueelle, talon viereen, tulee yksi liikuntaesteisen pysäköintipaikka.