Asunto Oy Espoon Puro

Syvänsalmenkatu 10 02260 ESPOO

Bongaa uusi Finnoo

Lintukoto on perinteisesti pieni, turvallinen ja kotoisa alue, jonne myös linnut löytävät tiensä. Jotain samaa on myös uudessa Finnoon Djupsundsbäckenin asuinalueessa. Se on uutta kotia etsivälle taatusti bongaamisen arvoinen kohde vehreässä Espoossa. Finnoosta on kehittymässä uusi kaupunginosa 17 000 asukkaalle Länsimetron varteen, hyvien yhteyksien ja palvelujen ääreen.

Aivan Djupsundsbäckenin lähistöltä löytyy päiväkoti, peruskoulut ja lukio eikä merenrantaan ole kuin kilometri matkaa. Eri harrastusmahdollisuuksia löytyy Espoonlahden, Matinkylän tai Tapiolan urheilupuistoista ja hyvät ulkoilumahdollisuudet alkavat heti kotiovelta. Länsiväylän varrella sijaitsee paljon työpaikkoja ja matka Helsinkiin vie vain reilut 20 minuuttia. Lähimmät päivittäistavarakaupat löytyvät aivan Djupsundsbäckenin vierestä ja suuret ostoskeskukset, kuten Iso Omena, Länsiväylän tuntumasta.

Asunto Oy Espoon Puro rakentuu monimuotoisen luonnon katveeseen – parin siiveniskun päähän tulevasta metroasemasta, joka on tarkoitus ottaa käyttöön alustavan aikataulun mukaan vuonna 2023. Talon viereen tulee rauhallinen puistoalue ja ohi kulkevaa kevyenliikenteenväylää pitkin tavoittaa kaikki tarvittavat palvelut. Alueella on myös viihtyisiä paikallisia ravintoloita ja rantakahviloita. Uudesta kodistasi voit piipahtaa luontoretkelle ainutlaatuisille Suomenojan lintualtaille tai kipaista lenkille Espoon merenrantaraitille.

Bongaa Finnoon monimuotoiset mahdollisuudet ja muuta Djupsundsbäckenin uusiin koteihin ensimmäisten joukossa!