Asunto Oy Espoon Puro

Syvänsalmenkatu 10 02260 ESPOO

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Espoon Puron asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua materiaaliesitteestä tai Hartelan asuntomyynnissä yhtiön ennakkomarkkinoinnin alettua. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä kodinkoneista. Espoon Puron kylpyhuoneet toteutetaan elementeillä, jotka valmistetaan valmiiksi tehtaalla. Valmiina asuntoon toimitettavan kylpyhuone-elementin materiaali- ja kalustevalintoihin et itse voi vaikuttaa vaan olemme määritelleet materiaalit ja varusteet valmiiksi mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme.

Teemme parhaamme viimeistelläksemme uuden kotisi toiveitasi vastaavaksi. Halutessasi sinulla onkin mahdollista teettää ostamaasi asuntoon myös muutostöitä yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Käsittelemme kaikki muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet tapauskohtaisesti. Kylpyhuoneisiin muutostöitä ei Espoon Purossa ole mahdollista toteuttaa. Muutostyömahdollisuuksista saat lisätietoa asuntomyynnistämme. Lue lisää Hartela Interior-esitteestä.

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

PUHDAS

Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

PEHMEÄ

Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

ROUHEA

Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

ESIMERKKEJÄ espoon puron ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kiintokalusteet – Espoon Puron keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista M1-luokitelluista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla. Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista.

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Espoon Puroon. Asunnot varustetaan tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä energiaa säästävillä astianpesukoneilla, ja kylmälaitteilla, sekä valkoisella tai mustalla tilavalla kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso upotetaan työtasoon. Kodinkonevalikoiman laitteet ovat energiatehokkuudeltaan vähintään A-luokkaa, mutta Espoon Puron asunnon ostajana voit nostaa kokkausvarusteesi vielä tästäkin ympäristöystävällisemmälle tasolle. Asuntojen myynnin alkaessa löydät materiaalivalikoimastamme valmiiksi hinnoiteltuina myös Joutsenmerkityt-kodinkoneet.

Lattiamateriaalit – Espoon Puron lattiaparketit ovat Karelian mallistoa ja valittavanasi on hyvin kulutusta kestävän tammipuuparketin eri sävyvaihtoehdoista mieleisesi.

Pesutilat – Espoon Puron kylpyhuoneet toteutetaan elementeillä, jotka valmistetaan valmiiksi tehtaalla sisätiloissa. Valmiina asuntoon toimitettavan kylpyhuone-elementin materiaali- ja kalustevalintoihin et itse voi vaikuttaa, jonka takia olemmekin Espoon Purossa panostaneet niihin aivan erityisesti ja määritelleet pesutiloihin mahdollisen moneen eri sisustustyyliin sopivat laadukkaat materiaalit.

Pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen isoilla 30x60 kokoisilla vaaleilla keraamisilla laatoilla ja lattiat pinnoitetaan seiniin sointuvilla pienemmillä kivimäisillä harmailla laatoilla. Pesutilojen puhtaan valkoiset kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jolle myös ympäristöasioiden huomioiminen on itsestään selvä osa laatuajattelua. Svedbergsin mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu. Elementtikylpyhuoneissa vesiputket kulkevat seinän sisällä, mikä viimeistelee tilan laadukkaan ilmeen ja helpottaa sen puhtaana pitoa.

Varusteet – Lähes kaikki asuntojen valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

Keittiön ja pesutilojen allashanat on varustettu kotimaisen Oraksen uudistetulla tuotteilla, joissa on veden lämpöä ja virtaamaa rajoittava ekonappi. Suihkusetin käsisuihkussa taas on kolme säätövaihtoehtoa ja wc-istuin on tunnetun Idon helposti puhdistettava ja vettä säästävä huuhtelukaulukseton malli.

Parvekkeet – Kaikki Espoon Puron parvekkeet ovat kirkkaalla lasilla lasitettuja ja lattiapinnaksi parvekkeille asennetaan pehmeä harmaa parvekematto. Parvekelasitukset tehdään valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis.

Huom. Sisämateriaalien valintaan voit vaikuttaa Espoon Puron materiaalivalinta-aikataulun puitteissa. Materiaalivalinta-aikataulusta saa lisätietoa asuntomyynnistä myynnin alkaessa. Asuntojen pintamateriaalit valitaan Oma Hartela-palvelussa, johon saat tunnukset asuntokaupan yhteydessä.