Vahva-Jussin alue Lahti

Vahva-Jussi sijaitsee Asemantaustan kaupunginosassa, josta löydät aktiviteettejä lyhyen kävelymatkan päästä. Polkupyörällä alueelta pääsee sujuvasti joka suuntaan, tarvittaessa pidemmänkin työmatkan päähän. Vahva-Jussista on muun muassa noin 20 minuutin kävelymatka Lahden torille, ja itään päin mentäessä Lahden Matkakeskukselle kävelee noin varttitunnissa. Vesijärven tunnelmalliseen satamaankin kävelee alle 20 minuutissa ja pyöräilee noin 10 minuutissa.

Asemantaustan alueelta löytyy monenlaisia lenkkipolkuja, ja Salpausselän urheilukeskuksen ainutlaatuiset maastot ovat myös lähellä. Kesäisin urheilukeskuksella palvelee maauimala, ja talvisin se toimii lukuisten hiihtolatujen solmukohtana. Radiomäen urheilukenttä sekä Tiirismaan ulkoilumaastot sijaitsevat aivan alueen vieressä. Kävely Mytäjäisten uimarannallekin kestää noin 5 minuuttia, ja erilaisia aktiviteetteja lapsiperheille tarjoavalle Perhepuistolle vain viitisen minuuttia enemmän.

Lisäksi koulut ovat lähellä: Länsiharjun ala-aste on 100 metrin päässä ja Salpausselän yläaste löytyy 700 metrin päästä. Hyvät kevyenliikenteen väylät takaavat turvallisen koulutien. Lahden useat lukiot sijaitsevat keskustassa. Matka Lahden uudelle yliopistokampuksellekin taittuu hujauksessa pyörällä tai linja-autolla.

Lisää Lahden upeista nähtävyyksistä, palveluista ja ympäristöstä voit lukea Lahden kaupungin ja VisitLahti nettisivuilta: