Myynnissä uusia kerrostalokoteja Vahva-Jussin alueelle.

Vahva-Jussi - uusi asuinalue Lahdessa

MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN VAHVA-JUSSI - MODERNIA ASUMISTA HISTORIALLISESSA MILJÖÖSSÄ

Lahden Vahva-Jussin vehreä asuinalue tarjoaa edellytykset mutkattomaan ja omaehtoiseen asumiseen elämäntilanteesta riippumatta. Alue sijaitsee lähellä laadukkaita palveluja sekä rauhaisaa luontoa: viihtyisät ulkoilualueet metsäkkeineen ja puistoineen avautuvat lähes kotioven takaa. Alueen lukuisat kävelypolut sekä julkisen liikenteen reitit johtavat kätevästi keskustan sykkeeseen tai läheiselle Mytäjäisten rannalle rentoutumaan. Lisäksi juna- ja kaukoliikenneyhteyksien solmukohta, uusi Lahden Matkakeskus, sijaitsee alle vartin kävelymatkan päässä. Vahva-Jussissa lähiöelämän leppoisuus ja kaupunkielämän vaivattomuus sulautuvat yhteen muodostaen idyllisen elinympäristön.

Entinen rautakauppakonsernin tontti muutetaan nykyaikaiseksi asuinalueeksi noin 1900:lle asukkaalle. Päämääränä on rakentaa viihtyisiä koteja osaksi elinvoimaista kaupunginosaa, jossa tasokkaat palvelut, ulkoilualueet sekä liikenneyhteydet ovat aina käden ulottuvilla.

HARTELAN UUSI ALUERAKENTAMISKOHDE

Hartela on rakentanut Vahva-Jussin alueelle päivittäistavarakaupan ja tulee rakentamaan vielä 18 kerrostaloa. Suuri alue mahdollistaa asumismuotojen monipuolisen tarjonnan: Vahva-Jussista löydät kotisi, etsit sitten omistus-, asumisoikeus-, tai vuokra-asuntoa. Alueen pysäköinti on osoitettu osin kerrostalojen pihoilla sijaitseviin maantasopaikkoihin ja osin alueelle rakentuviin kahteen pysäköintirakennukseen.

Vahva-Jussin ensimmäisen kohteen rakentaminen ja myynti ovat alkaneet. Lue lisää Vahva-Jussin Silmusta.

Kuvat: Alustavat luonnoskuvat tulevasta alueesta.