Ilmalan kaupunginosa on osa Helsingin monisyistä historiaa. Alue sai nimensä ilmatieteen havaintoaseman ja observatorion mukaan, jotka rakennettiin nykyisten vesitornien paikkeille jo vuonna 1910. Helsingin korkein rakennelma, kilometrien päähän näkyvä TV-torni, sekä YLE:n Iso Paja ja MTV:n Pöllölaakso antavat alueelle valtakunnallisen mediakeskuksen leiman.

Lähitulevaisuuden Ilmala on nopeasti urbanisoituva yritys- ja mediatoiminnan keskus sekä elävä kaupunginosa. Hartela on vahvasti mukana alueen kehittämisessä: toteutamme Ilmalaan näyttävän toimitilakeskittymän sekä valikoiman asuinkohteita.

Toimitilakohteemme käsittää kaksi rakennusta, Ilmalan Aseman ja Ilmalan Torin. Niiden sijainti on erinomainen, kaiken keskiössä, aivan kiinni Ilmalan rautatieasemassa.

Haluamme tuoda toimistot takaisin sinne missä ihmiset jo ovat – kaupunkiin. Ilmalasta on loistavat kulkuyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin, eikä paikalle päästäkseen tarvitse läpäistä ydinkeskustan ruuhkasumppuja. Ilmala onkin oiva valinta valveutuneille yrityksille, joille ympäristökysymykset ja henkilöstön hyvinvointi ovat päätöksenteon aitoja ajureita.