Palvelukeskus Hertsin liiketilat

Houkutteleva ja monipuolinen lähipalvelukeskus

Liiketilaa kasvavan
Herttoniemen ytimessä

Vuokrataan liiketilaa uudesta lähipalvelukeskus Hertsistä, Helsingin Herttoniemestä. Kauppakeskuksen vaikutusalue ulottuu dynaamisesti kasvavan Herttoniemen asuinalueelle ja laajenee etenkin Laajasalon suuntaan. Kysy lisää vapaista tiloista. 
 
Nyt jo olemassa oleva kauppakeskus Megahertsi liitetään osaksi uutta Hertsiä. Samaan kokonaisuuteen rakennetaan myös kolme asuintornia, yhteensä 250 uutta kotia. 

Vuokrattavat liiketilat

Hankkeen kokonaislaajuus on noin 20.000 m2 ja autopaikkoja 800 kpl. Kaupallisesti tehokkaita liiketiloja toteutetaan noin 40 kpl ja ne sijoittuvat keskuksessa kahteen kerrokseen.

Vahvana ankkurina toimiva Prisma tuo Hertsiin alueen parhaan päivittäistavarakaupan tarjonnan. Monipuoliset palvelut, laaja erikoiskauppojen tarjonta sekä viihtyisä ravintola- ja kahvilamaailma tulevat tekemään Hertsistä houkuttelevan ja erittäin monipuolisen lähipalvelukeskuksen.
 

Kulkuyhteydet

Hertsiin on helppo tulla! Hertsin vieressä on Helsingin viidenneksi vilkkain metroasema, jota käyttää päivittäin 14 000 matkustajaa. Metroasemalta Hertsiin pääsee vaivattomasti lyhyttä, katettua kävelysiltaa pitkin. Myös linja-autolla pääset kätevästi lähelle ja pyöräilijöille on tulossa pysäköintipaikkoja runsaasti, jopa 300 kpl. Henkilöautoilijoita alueella on päivittäin  noin 50.000.

Kysy lisää