Ilmalan Tori -toimistotilat

Horisontaalista ulottuvuutta

Vuokrattava ala: 9 500 m2
Kerrosala: jopa n. 1.500 m2
Kerrosluku: 7 + 2
Parkkipaikat: 110
Valmistumisajankohta: 2020

Ilmalan Torin toimistokerrokset ovat jaettavissa eri kokoisiin tiloihin. Toisaalta tiloja on myös mahdollista yhdistää joustavasti, jolloin saadaan optimaaliset toimitilat juuri teidän tarpeisiinne. 

Edelläkävijöiden ekotoimistot

Kun tullaan ympäristökysymyksiin, Hartela ei kulje pakollisten minimimääräysten polkua vaan toteuttaa aidosti ympäristöystävällisiä kohteita ja Suomen energiatehokkaimpia toimitilarakennuksia. Näin myös asiakkaamme ovat mukana vähentämässä negatiivisia ympäristövaikutuksia.

Ilmalan Asemasta tulee ekologisen rakentamisen edelläkävijä, lähes nollaenergiatalo, jonka minimaalinen energiatarve katetaan uusiutuvalla energialla. Valmistuessaan Asema on Suomen ensimmäinen EU-määräykset täyttävä hiilinetraali julkinen rakennus. Ilmalan Asema vastaa nollaenergiatavoitteisiin mm. tehokkailla ja kokonaisvaltaisilla teknisillä ratkaisuilla, energiatehokkaalla julkisivulla ja kaukoenergian sekä aurinkosähkön hyödyntämisellä.

Ilmalan Aseman E-lukutavoite on lähes 50 % nykyistä rakentamismääräystä tiukempi. LEED Platina -sertifikaatilla tavoitellaan myös korkeinta vihreän rakentamisen laatutasoa.   

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.