Hae toimitilaa

Sijainti

Status

Sijoituskohde

Hakutuloksia: 21

Ilmalan Asema -toimistotilat / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin Ilmalasta, nopeasti urbanisoituvasta yritys- ja mediatoiminnan keskuksesta. Joulukuussa 2017 valmistuvassa rakennuksessa on tarjolla toimistotiloja niin suurille kuin pienemmillekin yrityksille, tilakoot alkavat noin 200 m2 suuruusluokasta.

Status: Rakenteilla
Tyyppi: Toimisto

Ilmalan Tori -toimistotilat / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin Ilmalasta, nopeasti urbanisoituvasta yritys- ja mediatoiminnan keskuksesta. Kohde on suunnitteilla ja tarjoaa mainion tilaisuuden suuremmalle yritykselle lähteä kehittämään omaa identiteettiä henkivää tilakokonaisuutta hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelle.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Toimisto

Keilaranta Tower -toimistotalo / Espoo

Vuokrataan toimistotilaa Espoosta. Keilaranta Tower nousee halutulle Keilaniemen alueelle, aivan meren ääreen. Valmistuessaan kohde tulee olemaan Suomen korkein toimistorakennus. Sen arkkitehtuuri, ympäristöystävällisyys, tilojen toiminnallisuus ja materiaalien laatu ovat omaa luokkaansa.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Toimisto

Kauppakeskus Ristikon liiketilat / Helsinki

Vuokrataan liiketilaa Helsingin Konalassa sijaitsevasta Kauppakeskus Ristikosta. Kohde on uniikki ja vetovoimainen sen kiehtovan historian sekä yritysmiksin ansioista. Kysy lisää vapaina olevista liiketiloista.

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila, Toimisto, Pieni liiketila

Lohjan Kaneli, liiketilat / Lohja

Myydään liiketilaa Lohjan keskustasta yht. 420 m2. Tilat rakenteilla, ota pian yhteyttä, niin toteutaan juuri sinun yrityksesi toimintaa parhaiten palvelevat tilat. Mahdollisuus jakaa kahteen osaan, 197 m2 ja 221 m2. Muuttovalmis kesällä 2018.

Status: Rakenteilla
Tyyppi: Pieni liiketila, Iso liiketila, Toimisto

Taidetehtaan kauppakujan liiketilat / Porvoo

Vuokrataan liiketilaa persoonallisen Taidetehtaan kauppakujalta. Porvoonjoen tuntumassa, Länsirannalla sijaitseva kaupallinen kohde tarjoaa mainiot puitteet menestyksekkääseen liiketoimintaan. Kysy lisää vapaista liiketiloista.

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila, Pieni liiketila

Kaupintien toimistotalo / Helsinki

Vuokrataan modernia, monien mahdollisuuksien toimistotilaa loistavien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Lassilasta. Sijainti on kätevästi saavutettavissa niin junalla, linja-autolla kuin omalla kulkuneuvollakin. Tiloja on tarjolla niin pienemmille kuin suurille, pääkonttoria etsiville yrityksillekin.

Status: Valmis
Tyyppi: Toimisto

Skanssin liiketilat / Turku

Myytävänä / vuokrattavaa huippuluokan toimitilaa Turun Skanssista 142-1087 m2! Kiinteistöyhtiöt Skanssin Torinkulma, -Torinraitti ja -Kauppakatu aivan Skanssin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä tarjoavat loistavat puitteet menestyksekkäälle yritystoiminnalle. Skanssin asuintalot sekä vilkkaasti liikennöity kauppakeskus muodostavat kiinteän kokonaisuuden palveluineen ja asiakasvirtoineen.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila, Iso liiketila, Toimisto

As Oy Lohjan Kuulas liiketilat / Lohja

Myytävänä kivijalkaliiketilaa Lohjalta 144 m2. Tila on asunto Oy Lohjan Kuulaan ensimmäisessä kerroksessa ja se sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Lohjan ydinkeskustassa. Rakennuksen liiketilat tarjoavat oivan ympäristön menestyksekkälle liiketoiminalle. Kohde on valmistunut loppuvuodesta 2015 ja se käsittää 54 asuntoa ja kaksi liiketilaa sekä autohallipaikkoja.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Palvelukeskus Hertsin liiketilat / Helsinki

Vuokrataan liiketilaa uudesta lähipalvelukeskus Hertsistä, Helsingin Herttoniemestä. Lähipalvelukeskus Hertsin rakennustyöt käynnistyvät tammikuussa 2018 ja kohde avautuu keväällä 2020. Nyt jo olemassa oleva kauppakeskus Megahertsi liitetään osaksi uutta Hertsiä.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: , Pieni liiketila, Iso liiketila

As Oy Kurjenpolvi Kangasala liiketilat / Kangasala

Myytävänä / vuokrattavana uusi 44 m2 liiketila kaupallisesti mainiolta paikalta, Kangasalan keskustasta.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Asunto Oy Lahden Eliel / Lahti

Lahden keskustaan, Puistokadun ja Salininkadun kulmaukseen on valmistunut viisikerroksinen asuinkerrostalo. Lahden Elielissä on 54 asuinhuoneistoa ja yksi liikehuoneisto.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Kievarinkulma Tuusula / Tuusula

Tilavia ja valoisia liikehuoneistoja Hyrylän keskustassa. Tilat soveltuvat hyvin palveluliiketoimintaan, mutta myös toimistoksi. Huoneistoissa on henkilökunnalle näppärät sosiaalitilat. Katutasossa sijaitsevista liiketiloista löytyy tilaa 62 - 128 m2:n väliltä. Toimivat pohjaratkaisut ja huoneistojen varustelu antavat hyvät edellytykset monenlaiselle toiminnalle.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Porin Hacklininkulma, 97 m2 liike-/toimistotila / Pori

Myytävänä 97 m2 moderni liiketila Porin ydinkeskustasta. Osoite on Mikonkatu 7, vain 100 metriä Sokoksen ja Bepopin ovilta. Tila on 97 m2 ja se sopii esim. kauneudenhoitoalan yritykselle tai pieneksi toimistoksi. Mahdollisuus toteuttaa myös 1-2 huonetta. Aivan edessä on hyvin pysäköintipaikkoja. Tila on Asunto Oy Porin Hacklininkulman ensimmäisessä kerroksessa ja se on valmistunut v. 2011.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Atomi Business Park -toimistotilat / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäestä, aivan juna-aseman läheisyydestä. Bolero Business Park käsittää nyt jo kolme valmista toimistorakennusta ja pysäköintitalon. Suunnitteilla oleva neljäs rakennus tulee täydentämään tätä laajan palvelukonseptin kokonaisuutta upeasti. Näkyvä sijainti ja tehokkaat tilat takaavat yrityksellesi mitä mainioimman työskentely-ympäristön.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Toimisto

Kiinteistö Oy Vanha Woimala / Oulu

Hartela saneeraa Oulun Myllytullin alueella sijaitsevan vanhan voimalakiinteistön toimitila- ja kulttuurikäyttöön. Vanha Woimala -kehityshanke on myyty Aberdeen Property Fund Finland I Ky:lle. Historiallisessa rakennuksessa on jatkossa upeat toimitilat niin työskentelyä kuin kehittyvää kaupunkikulttuuriakin varten.

Status: Valmis
Tyyppi: Toimisto

Tempo / Turku

Hartela Länsi-Suomi Oy on rakentanut aikaisemmin vakuutusyhtiö IF:n toimitilat korttelin moottoritien puoleiseen osaan. Kaksi torneista on seitsemän kerroksisia ja korkein torni on 8 kerroksinen.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Toimisto

Orico / Orimattila

Orico on Orimattilassa sijaitseva yritysalue, joka tarjoaa korkealaatuista, mutta edullista varastointi- ja käsittelytilaa kaupan eri toimijoille. Orico on erinomainen valinta mm. tukkukaupalle, tuontiyrityksille ja tehokasta keskusvarastoa arvostavalle ketjulle. Oricon valmis ykkösvaihe tarjoaa tehokkaat tilat mm. Itella Logisticsille.

Status: Valmis
Tyyppi: Logistiikka- ja tuotantotila

Kauppakeskus Loisto / Lahti

Renkomäen kauppakeskittymä on laajenemassa uudella hankkeella. Renkomäellä toimii tällä hetkellä mm. J. Kärkkäinen Oy. Hankkeen koko on n. 10. 000 m².

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Iso liiketila

Viholan Liikekeskus / Nokia

Vuokrattavana heti vapaata liiketilaa Nokialta Viholan liikekeskuksesta 135 m2 - 446 m2. Tilat on myös mahdollista yhdistää!

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila

As Oy Eerikinpihan liiketilat / Kaarina

Myytävänä / vuokrattavana 179,5 m2 toimitilaa Kaarinan keskustasta, vilkkaasti liikennöidyn ja näkyvän Lautakunnankadun varrelta.

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila