Laatu-/kehitysinsinööri

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita hankekokonaisuuksia ja kohteita eri puolilla Suomea. Oulun seudulla kohteita on mm. Karjasillalla, Myllytullissa, Tuirassa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa.
Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin: rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Meillä on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat asunnon ostajien ja toimitilarakennuttajien keskuudessa. Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Haemme kehitystiimiimme motivoitunutta tekijää, joka haluaa näköalapaikalle kehittämään yhtiömme liiketoimintaa.

Laatuinsinöörinä osallistut työmaiden laadunvarmistustoimenpiteiden suunnitteluun, valvontaan ja konsernin yhteisten laadunhallinnan prosessien kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi työmaiden operatiivisen toiminnan sekä työmaatoiminnan järjestelmien kehittäminen ja niiden käytössä auttaminen. Onnistuaksesi työssäsi erinomaisesti teet tiiviisti yhteistyötä tuotannon, tarjouslaskennan, tukitoimintojen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos ongelmanratkaisu on sinulle luontevaa ja olet kiinnostunut prosesseista. Muutos ja jatkuva kehittäminen ovat sinulla verissä ja sopeudut helposti nopeisiin muutoksiin. Viet asioita eteenpäin pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti ja työskentelet sujuvasti niin työmaan kuin johdon kanssa.

Sinulla on:

  • ymmärrys työmaan kustannushallinnasta ja/tai kustannuslaskennasta ja hankintatoimesta
  • kyky ja halu ratkaista ongelmia itsenäisesti
  • hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaidot
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
  • rakennusalan koulutus, esim. insinööri tai DI.

Katsomme lisäksi eduksi kokemuksen rakennusalalta sekä yhteistoiminnallisten työskentelymenetelmien ja työkalujen (mm. LastPlanner, Bigroom) hallinnan.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jann Holappa, p. 050 571 6156.

Lähetä tehtävää koskeva vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 9.3.2018 mennessä osoitteella Hartela Pohjois-Suomi Oy, Kasarmintie 23, 90130 Oulu tai sähköpostitse rekrytointi@hartela.fi.