Hankintainsinööri

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita hankekokonaisuuksia ja kohteita eri puolilla Suomea. Oulun seudulla kohteita on mm. Karjasillalla, Myllytullissa, Tuirassa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa.
Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin: rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Meillä on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat asunnon ostajien ja toimitilarakennuttajien keskuudessa. Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaalihankinnasta. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Toimit yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • tarjouspyyntöjen ja tarjousvertailujen laatiminen
  • urakkasopimus- ja hankintaneuvotteluihin osallistuminen
  • hankintasopimusten tekeminen.

Olet luonteeltasi palvelualtis ja kehityshaluinen tulevaisuuden osaaja, joka tuntee sopimuspolitiikan ja osaa tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä.

Sinulla on:

  • kokemusta hankinnasta ja/tai työmaatehtävistä
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusinsinööri.

Lisätietoja tehtävistä antaa hankintapäällikkö Pekka Riekki, puh. 044 761 6608.

Lähetä tehtävää koskeva vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 9.3.2018 mennessä osoitteella Hartela Pohjois-Suomi Oy, Kasarmintie 23, 90130 Oulu tai sähköpostitse rekrytointi@hartela.fi.