Asunto Oy Tuusulan Orvokki

Bostoninkaari 4 04320 TUUSULA

Tuusulan Boston

Haluatko asua pikkukaupunkimaisessa ympäristössä vain puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta ja vartin päässä Helsinki–Vantaan lentoasemalta? Bostonin uusi alue rakennetaan Tuusulan Hyrylään, Amerin vanhan tupakkatehtaan maille.

Päiväkodit, koulut ja muut päivittäispalvelut ovat Bostonissa kävelyetäisyydellä. Lähin sekä ala- että yläkoulun kattava yhtenäiskoulu toimii 800 metrin päässä Riihikalliossa. Tuusulan lukioon Hyrylän koulukeskuksessa on muutama kilometri.  Terveyspalvelut saa pääterveysasemalta Hyrylästä, ja samasta taajamasta löytyvät myös Tuusulan keskeiset harrastuspaikat uimahallista jäähalliin.

Tuusula on Suomen toiseksi suurin maalaiskunta. Se on erinomainen valinta asuinpaikaksi vaikkapa perheelle, joka haluaa kasvattaa lapset lähellä luontoa ja keskellä kulttuuria. Molempia Tuusulassa riittää.

Päivittäisen elämän saa lapsiystävällisessä Tuusulassa sujumaan helposti, mutta paikan lumo ei perustu yksin sille. Tuusula tunnetaan myös rikkaasta historiastaan, mm. Tuusulanjärven legendaarisesta taiteilijayhteisöstä, joka syntyi Tuusulan Rantatien varrelle jo yli sata vuotta sitten. Tänä päivänä taiteilijayhteisön historian voi tutustua mestarien yleisölle avoimissa kotimuseoissa. Kulttuurikunnassa järjestetään myös paljon koko perheen tapahtumia, mm. Skidiviikot sekä Tuusulan Taiteiden Yö Rantatiellä.

Tuusula on hyvä valinta myös liikunnan harrastajalle. Hyrylän keskustassa on uimahalli ja jäähalli, ja golfkenttä levittäytyy Tuusulanjärven rantamaisemiin. Talviaikaan paikallinen erikoisuus on matkaluistelu Tuusulanjärvellä. Kesäisin paikalliset kuntoilijat kiertävät upean rantareitin pyörällä.  Ulkoilureitit, urheilukeskus, viljelypalstat ja koirapuistot tarjoavat monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Tuhannet tuusulalaiset käyvät päivittäin töissä Helsingissä, jonne on hyvät ja nopeat yhteydet. Linja-autoliikenne Helsingin, Hyvinkään ja Järvenpään suuntiin on säännöllistä ja tiheää. Tuusulanväylää pääset Helsinkiin nopeasti moottoritietä. Suunnitteilla on myös Kehä 4, joka valmistuessaan nopeuttaa liikennettä sekä itään että länteen päin.