Näyttäviä asuntoja näköalapaikalla

Myytävänä enää yksi muuttovalmis kolmio, laadukkaasti varusteltu kaupunkikoti!

As Oy Turun Kakolankallio 1 on Hartelan ensimmäinen kolmesta Kakolanmäkeen rakennetusta asunto-osakeyhtiöstä. Kakolankalliolta avautuvat hulppeat näkymät puutalokaupunki-Port Arthuriin. Lähes kaikissa asunnoissa on tilavat ja lasitetut parvekkeet, joilta ihailla alla avautuvaa Turkua. Sijainti on idyllinen ja rauhallinen. Kuitenkin Kakolankalliolle on vain kivenheitto Turun keskustasta. Kauppatorille kävelymatka kestää n. 15 minuuttia. Lähellä ovat Aurajoen rannan hienot kävelyreitit. Lähikauppa on korttelin päässä.

Asunnot ovat laadukkaasti varusteltuja. Pintamateriaalit on valittu huolella. Asuntopohjien suunnittelussa on panostettu hyviin näkymiin.

Autohallista on mahdollisuus ostaa autolle hallipaikka.

As Oy Kakolankallio 1 valmistui syksyllä 2015. Yhtiössä on myytävänä enää yksi kolmio. Mikäli vapaat, myytävät asunnot eivät sovi tilatarpeeseesi, Hartelan rakentamasta seuraavasta vaiheesta Kakolankallio 3 yhtiöstä löytyy enemmän vaihtoehtoja.

As Oy Kakolankallio 1 on rakennettu vuokratontille, josta asunnon ostaja voi lunastaa huoneistokohtaisen tonttiosuuden omaksi kerran vuodessa ja tällä tavoin vapautua tontin vuokravastikkeen maksusta. Vuokratonttiosuuden arvioitu lunastushinta on kiinteä summa, jota korjataan vuosittain elinkustannusindeksin muutosta vastaavasti. Tontin huoneistokohtainen lunastusosuus on nyt n. 709 eur/m2 (10/2017 indeksin mukaan). Jos ostaja ei halua lunastaa vuokratonttiosuutta, yhtiö perii kuukausittaisen vuokratonttivastikkeen n. 3,16 eur/m2/kk (vastike on sidottu elinkustannusindeksiin). Ostajalla on siis mahdollisuus päättää kerran vuodessa, sijoittaako hän rahat tonttiin vai maksaako tontista vuokravastiketta kuukausittain. Tontin lunastushinta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan.

Esittely ja myynti

  • Päivi Tausa
    paivi.tausa@hartela.fi
    gsm 0400 755 258
    puh 010 561 2101

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus

Lisätietoja