Lumoudu Lamminpäästä!

Oletko haaveillut huolettomasta asumisesta luonnon helmassa, aivan palveluiden läheisyydessä. Nyt se on mahdollista!

Asunto Oy Tampereen Lamminpään Lumous rakentuu huumaavan harjumaiseman äärelle, hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyyteen Tampereen Lamminpään kaupunginosaan.

Lamminpään Lumouksen lähellä sijaitseva Tesoman kauppakeskus uudistuu tuoden uudet ja modernit tilat mm. kirjastolle, terveyskeskukselle, neuvolalle ja useille kaupallisille palveluille.

Kohde koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka rajaavat tontille suojaisan sisäpihan. Kiinteistöön toteutetaan myös kaksi yhteiskäyttöistä saunaa, joista toinen on upea ja elämyksellinen pihasauna. Asunnot ovat valoisia ja pohjaratkaisut ovat selkeät ja käytännölliset. Asumisen tilat on suunniteltu optimaalisen kokoisiksi, ja hukkaneliöitä ei ole. Jokaisessa asunnossa on oma tilava, lasitettu parveke, joka kasvattaa asunnon käytössä olevaa pinta-alaa

Kohde rakennetaan vuokratontille ja sen arvioitu valmistuminen on 06/2018. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa unelmiesi koti!

Esittely ja myynti

  • Anne Vettenranta
    anne.vettenranta@hartela.fi
    gsm 050 567 6650
    puh 010 561 2514

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja