Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinki

Bermudankatu 1 00220 HELSINKI

Tulevaisuuden Helsinkiä rakentamassa

Asukkaiden yhteinen Jätkäsaari – kaupunki meren äärellä

Helsingin Jätkäsaari kutsuu viettämään yhteisöllistä ja aktiivista urbaania kaupunkielämää, johon kuuluvat tiiviit ja suojaisat umpikorttelit sekä viihtyisät kahvilat, monenlaisia makuja tarjoavat ravintolat ja aidot kivijalkaliikkeet. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä, ja tiuhaan kulkevien raitiovaunujen kyydissä pääsee kätevästi moneen suuntaan. Helsingin ydinkeskusta lukemattomine mahdollisuuksineen on aivan kivenheiton päässä, ja Itämeren kauniit rannat ulkoilureitteineen löytyvät lähes kotiovelta. Jätkäsaaressa yhdistyvätkin ainutlaatuisella tavalla merellinen tunnelma ja moderni urbaani syke.

Lisätietoa Jätkäsaaresta Helsingin kaupungin sivuilta:

http://www.uuttahelsinkia.fi/fi/lansisatama-jatkasaari

Hartelan "Kolmiokortteli"

Hartelalla suunnitteilla oleva "Kolmiokortteli" (kortteli nro 20069) sijaitsee Bahamankadun ja Bermudankadun risteyksessä.

Tontti koostuu kolmesta tontista 1, 2 ja 3. Tontille 1 toteutetaan kuusikerroksinen, Hartelan omaperustainen RS-hanke, joka käsittää n. 80 asuntoa sekä liiketilaa noin 400 m2. Tontille 2 toteutetaan kuusikerroksinen vuokratalo, jossa n. 70 asuntoa ja tontille 3 16-kerroksinen, Hartelan omaperustainen RS-hanke, jossa n. 100 asuntoa.

Korttelin rakentaminen aloitetaan tontista 3, johon toteutetaan Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari Helsinki.

Kuvat: Kaupunkisuunnitteluvirasto / mallinnus Tietoa Oy, Valokuva / Antti Pulkkinen