Asunto Oy Helsingin Haagan Eliel

Eliel Saarisen tie 42 00320 HELSINKI

Tyylillä suunniteltu koti

Haagan Eliel tarjoaa moderneja ja avaria koteja, joiden ilme ei vanhene.

Asumisratkaisuissa on pyritty väljyyteen kautta linjan: esimerkiksi suurin osan asuntojen keittiöistä ovat avokeittiöitä, tilaa ja avaruutta korostavan nykysuuntauksen mukaisesti.

Asuntojen materiaalit ovat laadukkaita, linjakkaita ja ilmeeltään ajattomia. 

Haagan Elielin asunnot tullaan varustamaan seuraavasti:

Lattiat

Asuinhuoneiden lattiat ovat tammilautaparkettia. A-talossa parketti asennetaan kiintokalusteiden alle. Kylpyhuoneiden, saunojen, kodinhoitohuoneiden sekä erillisten wc:iden lattiat ovat keraamista laattaa.

Seinät

Kaikki asuinhuoneiden seinät maalataan. Pesuhuoneen ja wc:n seinät laatoitetaan. Keittiössä ja keittokomerossa sekä kodinhoitohuoneessa on kalustevälilaatoitus. Saunan seinät paneloidaan kuusipaneelilla.

Katot

Asuntojen kattopinnat pääosin ruiskutasoitetaan. Erillis wc:n katto tasoitetaan ja maalataan. Kylpyhuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja saunojen katot tehdään kuusipaneelista. Muut mahdolliset alaslaskut tehdään levyrakenteisena.

Ikkunat

Asuntojen ikkunat varustetaan valkoisilla sälekaihtimilla.

Ovet

Asuntojen väliovet ovat huullettuja ja maalattuja laakaovia. Parvekeovet ovat ulosavautuvia lasiaukkoisia ovia, ulkopinnassa alumiiniverhous. Saunojen ovet ovat kirkkaita kokolasiovia.

Kalusteet

Asuntojen kiintokalusteet ovat melamiinirunkoisia vakiokalusteita. Keittiökalusteiden ovet ovat valittavissa annetuista vaihtoehdoista. Keittiön työtasot ovat laminaattia, altaat ovat tasoon upotettuja rst-altaita. Kalusteiden ovet ovat mdf-levyä. Kylpyhuoneissa on allas, allaslaatikosto ja peilikaappi sekä kääntyvä suihkuseinä. Erillis wc:ssä on allas, allaslaatikosto sekä peilikaappi.

Kodinkoneet

Keittiössä on keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valollinen liesikupu, astianpesukone ja jääkaappipakastin (asunnoissa 4h+kt erillinen jääkaappi ja pakastin) sekä tilavaraus mikroaaltouunille yläkaapin alaosassa. Kodinkoneet ovat väriltään valkoisia. 

Hartelan sisustustyylit

Koska kotien pitää olla asukkaiden näköisiä, on Hartelan sisustusarkkitehti on luonut neljä erilaista tyylimaailmaa, josta jokainen voi valita omaan silmäänsä ja elämäntilanteeseensa parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Hartelan neljä tyylimaailmaa Muoto, Haiku, Riemu ja Villa toimivat inspiraationa ja apunasi, kun suunnittelet ja sisustat kotiasi. Seuraavat kuvat havainnollistavat tyylisuuntia ja niille ominaista muotokieltä.

MUOTO - puhdaslinjainen moderni koti

Ajaton koti selkeiden linjojen ja pelkistetyn modernin tyylin ystävälle. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla tai metallisilla elementeillä.

HAIKU - lämmin ja luonnollinen koti

Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisesta modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta vaikkapa turkooseista laatoista. Kuten nimi Haikukin jo kertoo, tyylissä on aavistus Aasiaa.

RIEMU - leikkisä skandinaavinen koti

Skandinaaviseen tyyliin kuuluvat vaaleat ja puiset pinnat höystettynä värikkäillä yksityiskohdilla. Tyyli sopii sinulle, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

VILLA - kodikas uusromanttinen koti

Pidätkö modernisoidusta klassisuudesta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa? New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Huom! Sivuilla esitetyt mallinnus- ja valokuvat ovat havainnekuvia, eivätkä kuvaa Haagan Elielin kohdetta.