Asunto Oy Helsingin Haagan Eliel

Eliel Saarisen tie 42 00320 HELSINKI

Materiaalivalinnat ja muutostyöt

Asunnon materiaalivalinnat

Haagan Elielin asunnon ostajalla on mahdollisuus tehdä erilaisia materiaalivalintoja mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, parketeista sekä seinä- ja lattialaatoista.

Asunnon materiaalivalinnat tehdään Hartelan materiaalivalintaohjelmaa käyttäen. Asunnon ostaneet saavat henkilökohtaiset tunnukset ohjelmiston käyttöön kaupanteon jälkeen, yksi tunnus / huoneisto, sekä ohjeet ohjelmiston käyttöön. Asiakaspalveluinsinöörimme auttaa Teitä valintoja tehdessänne.

Lisä- ja muutostyöt

Hartelan materiaalivalintaohjelmassa on mahdollisuus valita materiaaleja, joko huoneiston hintaan kuuluvista tai lisähintaan valmiiksi hinnoitelluista vaihtoehdoista.

Koska haluamme, että jokainen asukas saa juuri itselleen sopivan kodin, Haagan Elielissä on normaalia enemmän valinnanvaraa lisähintaisten vaihtoehtojen suhteen.

Mikäli asunnon ostaja haluaa teettää muita asuntokohtaisia muutoksia, jotka poikkeavat vakioratkaisuista tai valmiiksi suunnitelluista lisähintaisista vaihtoehdoista, se on mahdollista mikäli muutokset eivät vaikuta elementtiseiniin ja toteutuvat yleisten rakennusmääräysten mukaisesti.

Kohteen tarkemmat lisä- ja muutostöiden ohjeet ja aikataulut löytyvät tästä.

  • KLAFFI -KAAPPI

BISTRO -KATTO JA SEINÄHYLLY

PLUSSA -KAAPPI

Keittiön lisävarusteet

Keittiö on paikka, jossa usein vietetään paljon aikaa. Tästä syystä keittiön toiminnot täytyy olla tilaan ja käyttäjälleen sopivia. Haagan Elielin kohteessa haluamme tarjota lisähintaisena erillaisia keittiön toimivuutta helpottavia lisävarusteita. Näitä ovat mm. Klaffi ja Plussa -kaappi sekä Bistro hyllyt.

Klaffi -kaappi on ratkaisu pieneen tilaan, jonne ruokapöytä ei mahdu. Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruokapöydäksi tai työtilaksi tarvittaessa. Kaapista löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Klaffi ei ole vain keittiön kaluste, se tuo muuntautuvaa työ- ja säilytystilaa myös olohuoneeseen tai lastenhuoneen ahtauteen.

Plussa -kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, joka kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa ja luo avattaessa kokonaisen pöytätilan työskentelyyn tai ruokailuun. Kun ylimääräistä pöytätilaa ei tarvita, kaappi voidaan rullata takaisin osaksi kaapistoa.

Bistro kattohylly on metallirunkoinen hylly, jolla saat lisää säilytystilaa saarekkeen yläpuolelle. Tarvikkeet ovat käden ulottuvilla. Kattohyllykön kaksi ylintä hyllyä on lasia ja alin hylly on metalliverkkoa. Verkosta saa roikkumaan koukuilla keittiötarvikkeita sekä lasihyllyille voi laittaa astioita tai koristeita makusi mukaan. Kattohyllykkö on myös kaunis katseltava, joka personoi tilaa.

Bistro seinähyllyllä saat lisää säilytystilaa ja tämä hyllykkö on jatkettava, joten voit tehdä siitä pitkän hyllyrivistön jos suosit avokaappeja. Hyllykössä kaikki on käden ulottuvilla ja näkyvillä. Se on myös kaunis designelementti keittiössäsi. Hyllykön avulla voit personoida tilaa omilla rakkailla ja kauniilla esineilläsi tai astioillasi.

Avaruutta ja näkyvyyttä

Asunnon avaruus on monelle tärkeä kodin ominaisuus. Haluammekin tarjota mahdollisuuden asukkaille toteuttaa tämä omassa asunnossaan. Haagan Elielin asuntoihin voikin lisä- ja muutostyönä tilata Wall Up -lasiseinä- tai liukuoviratkaisun. 

Wall up -lasi-metalli väliseinä toimii loistavasti tilanjakajana pimentämättä tilaa, kuten perinteinen seinäratkaisu. Se antaa asunnollesi uutta toimivuutta, luonnetta ja lisäarvoa. Esimerkiksi lapsiperheissä se voi tarjota uuden tavan erottaa pienen lapsen huone olohuoneesta.

Tutustu kohteen lasiseinien- ja liukuovien sijoituskaavioon asunnoissa tästä.

  • A

B

C

Vaatehuone järjestykseen

Haagan Elielin asuntoihin, joissa on erillinen vaatehuone, on mahdollisuus tilata lisä- ja muutostyönä Elfa -ratkaisu.

Elfan avulla saat vaatehuoneeseen mahtumaan esimerkiksi kausivaatteet, matkalaukut ja monenmoiset muut tarpeelliset tavarat. Hyödynnä tila parhaalla mahdollisella tavalla!

Vaihtoehto A: Asujen ystävä pitää valmiiksi mietityillä Elfa -ratkaisuilla vaatteet siististi järjestyksessä.

Vaihtoehto B: Aktiiviliikkujan kaikki säilytystarpeet ottaa huomioon ratkaisu, joka sisältää esimerkiksi polkupyöräkoukun, säilytyskorin mailoja varten sekä kätevät seinäkorit urheiluvaatteille ja -välineille.

Vaihtoehto C: Askartelijalle ja kotitoimistoksi sopii Elfa -ratkaisu, jossa on loistavat tilat paperitöille, ompelemiseen ja muuhun harrastamiseen. Työpisteen laatikoiden ja koukkujen ansiosta pienimmätkin tavarat ja tarvikkeet pysyvät tallessa ja käden ulottuvilla.

 

HUOM! Sivuilla esitetyt kuvat ovat mallikuvia. Ne eivät kuvaa Haagan Elielin kohdetta.