Kolme taloa, 71 asuntoa,
ihmisten ehdoilla.

Me kuuntelimme ihmisten toiveita ja niistä rakentuu nyt asumisen unelma keskelle kylää, Hitas-yhtiö Asunto Oy Helsingin Haagan Eliel. Tontti sijaitsee osana historiallista Eliel Saarisen laatiman kaupunkisuunnitelman huvilakaupunkialuetta Etelä-Haagassa.

Haagan Eliel on 71 asunnon yhtiö, jossa on huomioitu erilaiset elämäntilanteet yksilöllisillä taloratkaisuilla: muuntojoustava asuntopohja, reilumpi huonekorkeus tai täysin valmiiksi mietitty kokonaisuus. Haluamme, että jokainen asukas saisi valita omannäköisensä kodin.

Suositulla Etelä-Haagan alueella asutaan lähellä kaikkea - luontoa, palveluita ja kaupunkia. Täältä raiteet vievät Helsinkiin alle 10 minuutissa ja ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta.

Haagan Eliel on Hitas -kohde ja se rakentuu Helsingin kaupungin tontille. Hitas tarkoittaa Helsingissä käytössä olevaa asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmää, jonka yhtenä tarkoituksena on taata, että asuntojen hinnat perustuvat asunnon todellisiin tuotantokustannuksiin.

Rakennustyöt valmistuvat arviolta kesäkuussa 2019.

MYYNTIVAIHE LÄHENEE

Hitas-kohteen hakuaika on päättynyt ja arvonnan tulokset on julkistettu näillä sivuilla, sekä lähetetty sähköpostitse kaikille arvontaan osallistuneille erikseen.
Ensimmäisellä varaussijalle oleville asiakkaille on lähetetty varaussopimus allekirjoitettavaksi. Varaussopimuksella asunto varataan sitovaan kaupantekoon saakka. Sopimuksen vakuudeksi maksetaan varausraha 500 euroa. Kun kaupat syntyvät, varausraha hyvitetään ensimmäisessä kauppahintaerässä. Ennen sitovaa kaupantekoa varaus on vielä mahdollisuus perua, jolloin varausraha palautetaan kokonaisuudessaan.

Varaussopimuksen allekirjoittaneet on kutsuttu Haagan Elielin Myynninaloitustilaisuuteen helmikuun puolivälissä. Tämän jälkeen pääsemme sopimaan sitovia kaupantekoaikoja. Jos asuntovarauksissa tapahtuu peruutuksia, tulemme ottamaan varallaolijoihin 1-10 vuorojärjestyksessä yhteyttä. Mikäli asunnolle ei vielä tällöin ole löytynyt ostajaa, julkaisemme vapaat asunnot näillä sivuilla kevään aikana.

Tarkemman julkaisuajankohdan ilmoitamme etukäteen kaikille arvonnassa mukana olleille sähköpostilla.

Esittely ja myynti

 • Solja Forsström
  solja.forsstrom@hartela.fi
  gsm 050 431 8548
  puh 010 561 3201

 • Jukka Haataja
  jukka.haataja@hartela.fi
  gsm 050 538 9493
  puh 010 561 3202

 • Sanna Suur-Hamari
  sanna.suur-hamari@hartela.fi
  gsm 050 406 0530
  puh 010 561 3373

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)