Suunnitteilla uusia kerrostalokoteja Eurajoen keskustaan

Eurajoen kirjaston viereen on nyt suunnitteilla uusi kerrostalokohde As Oy Eurajoen Tähti 1. Koska kohde on vielä suunnittelupöydällä, on vielä mahdollisuus vaikuttaa pohjapiirustuksiin ja suunnitteluratkaisuihin.
 
Voit jättää meille hartelalaisille suunnitteluvinkkejä siitä millaisessa kerrostalokodissa Eurajoen keskustassa itse haluaisit asua!

Eurajoen keskustaan sijoittuva kerrostalokohde Eurajoen Tähti 1 on nyt esimarkkinoinnissa. Kohteen tavoitevalmistuminen on syksyllä 2019.

Oletko haaveillut huolettomasta asumisesta rauhallisella alueella, aivan palveluiden läheisyydessä Eurajoen keskustassa? Nyt se on mahdollista!

Hartela suunnittelee Eurajoen keskustaan 22 asunnon kerrostaloyhtiötä aivan kirjaston tuntumaan. As Oy Eurajoen Tähti 1 tarjoaa modernia ja vaivatonta asumista elämän eri tilanteisiin.

Tarjolla on monenlaisia asuntokokoja. Kompaktit yksiöt, näppärät kaksiot ja kolmiot sekä viihtyisä neliö tarjoavat tiloja hyvälle ja helpolle elämälle. Asunnoissa on lasitettu parveke.

Pihasta on mahdollisuus ostaa erillinen autopaikkaosake.

Sisäpihalla sijaitsee myös viihtyisä ja rauhallinen oma leikkialue. Tontti on vuokratontti. Rakennuksen energialuokka C.

 

Mikäli kiinnostuit kohteesta, jätä meille yhteystietosi, niin saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun ennakkomarkkinointi keväällä 2018 alkaa! Asuntomyyntimme kertoo tarkemmin millaisia asuntoja kohteeseen on suunniteltu. Ottamalla nyt yhteyttä voit halutessasi vaikuttaa ratkaisuihin.

Esittely ja myynti

  • Riitta Piitari
    riitta.piitari@hartela.fi
    gsm 0400 594 514
    puh 0800 97400 (maksuton)