Asunto Oy Lotankallio Espoo

Lotankatu 4 02680 ESPOO

Varustelu

Keittiö

Lotankallion asunnoissa on laadukkaat, tyylikkäät keittiöt, joiden suunnittelussa on panostettu  muun muassa kokkauksen sujuvuuteen. Varusteluun kuuluvat jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso ja erillisuuni, astianpesukone, liesikupu sekä tilavaraus mikrolle. Kolmioissa on tilavaraus vielä toisellekin kylmälaitteelle. 

Saunat, WC:t ja pesutilat

Lotankallion pesu- ja wc-tilat on laatoitettu ja varustettu laadukkailla kylpyhuonekalusteilla. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on kylppärissä tilaa ja valmiit liitännät. Omaa saunaa et välttämättä tarvitse, sillä Lotankallion taloyhtiösauna on kaikkien asukkaiden käytettävissä. 

Reilut Parvekkeet – omalla tyylillä nekin*.

  • Minimalistinen lepopaikka

  • Suojaisa kukkapuutarha

  • Keittiöpuutarhurin paratiisi

 

Jotta kesäolohuoneesi olisi juuri sellainen kuin haluat, voit valita sen tyylin kolmesta yhteistyössä Kekkilän kanssa toteutettavasta vaihtoehdosta. Haluatko Suojaisan kukkapuutarhan, Minimalistisen lepopaikan vai Keittiöpuutarhurin paratiisin?

*Parvekepuutarhat eivät kuulu asunnon hintaan, vaan toteutetaan lisämaksusta.

Keittiöpuutarhurin paratiisi

Haluatko napsia yrtit ruoanlaittoon omalta parvekkeelta? Nyt on mahdollista saada satoisa keittiöpuutarha parvekkeellesi. Tänä vuonna keräät salaatteja ja papuja, ensi vuonna ehkä jotain muuta herkullista. Kodikasta kokonaisuutta täydentävät tuoksuvat yrttiruukut ja pöytäryhmä parvekkeella kahvittelua ja ruokailua varten. Kerroksittain asetelluissa laatikoissa kasvavat vihannekset ja juurekset nauttivat auringon valosta, ja ne antavat samalla suojaisaa puutarhatunnelmaa. Huom! Visualisoinnin parvekekalusteet eivät kuulu Kekkilän parvekekonseptiin.

Suojaisa kukkapuutarha

Haaveiletko vanhan talon puutarhasta, jossa voit nautiskella kättesi jäljistä ihanan kukkaloiston keskellä?  Sama tunnelma voidaan luoda parvekkeelle, kun kasveja istutetaan kerroksittain alhaalta aina ristikoissa ylös kiipeileviin kukkiviin köynnöksiin asti. Istutukset ovat romanttisen runsaita, mutta harkiten sommiteltuja. Kaiteen reunalla rehevät kukkalaatikot antavat suojaa, ja pienen pöytäryhmän äärellä on onnellista nauttia aamukahvit parvekkeella. Huom! Visualisoinnin parvekekalusteet eivät kuulu Kekkilän parvekekonseptiin.

Minimalistinen lepopaikka

Modernin pelkistetyn tyylin ystävän parvekkeelta on turhat rönsyt karsittu jo suunnitteluvaiheessa. Tämä parveke sopii myös asujalle, joka arvostaa helppohoitoisuutta ja monivuotisia istutuksia. Vaikka työtä ja vaivaa on vähän, on parveke äärimmäisen tyylikäs. Kokonaisuus on avara, ja näkymät ympäristöön säilyvät. Tyylikkäät ruukut ja koristekivillä viimeistellyt istutukset ovat isossa roolissa, myös kasvit ovat selkeitä ja graafisia. 

Huom! Visualisointien parvekekalusteet eivät kuulu Kekkilän parvekekonseptiin.