Asunto Oy Lotankallio Espoo

Lotankatu 4 02680 ESPOO

Marjat ja hedelmät omasta puutarhasta.

Palvelueteinen helpottaa arkea.

Ei mikään ihan tavallinen taloyhtiö.

Asunto Oy Lotankallio Espoo tarjoaa asukkaidensa käyttöön monenlaista fiksua pihan hedelmäpuista ja marjapensaista taloyhtiön vierashuoneeseen, jossa esimerkiksi kyläilevien sukulaisten on mukava majoittua. Omassa asunnossakin on jotain ekstraa: sisustustyylit on valittu neljästä sisustusarkkitehdin huolella suunnittelemasta vaihtoehdosta. 

Saunarakennuksessa on monta mukavaa juttua.

Lotankalliossa asukkailla on käytössään enemmän kuin omat asuinneliöt. Viihtyisän pihapiirin kruunaa saunarakennus, jonka terassilla on iso kaasugrilli kokkailua varten. Vietätpä kesäiltaa sitten omien vieraidesi kanssa tai naapuruston kesken, Lotankallion pitkään puutarhapöytään mahtuu monta ruokailijaa. Tulevan naapuriyhtiön kanssa yhteisessä saunarakennuksessa on myös taloyhtiön vierashuone sekä yhteinen oleskelutila vaikka lasten synttäreiden järjestämiseen. Terassille tulee iso grilli ja ruokapöytä. Kuvittele kesäilta, saunavuoro, grillailu sekä illallinen omalla pihalla. Melkein kuin mökillä – kaupungissa!

Marjat ja hedelmät omasta puutarhasta.

Lotankallion pihalle on istutettu myös hyötykasveja kuten hedelmäpuita ja marjapensaita.

Verkko-ostokset ja paketit kätevästi kotiportaalle.

Lotankalliossa on palvelueteinen, jossa on aloittanut maaliskuussa toimintansa Postin SmartPost-lokerikkopalvelu. Näin paketit tulevat omaan kotitaloon normaalin postipaketin hinnalla, eli kotiinkuljetuksesta ei peritä lisämaksuja. SmartPostin avulla talon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja ja palveluja Postin yhteistyökumppaneilta jopa saman päivän aikana tilauksesta. 

Pakettien ja muiden postilähetysten lähettäminen tapahtuu maksamalla lähetys netissä ja jättämällä koodilla varustettu lähetys lokerikkoon Postin kuljetettavaksi.