Asunto Oy Lumitähti Espoo

Heikunantie 9 02680 ESPOO

Rauhallista rivitaloasumista Painiityssä

Asunto Oy Lumitähti Espoo on suunniteltu rinnetontille, joka sijaitsee Painiityn pohjoisosassa. Kohteen suunnitelmissa on haluttu hyödyntää rinnetontin mahdollisuuksia asuntojen sijoittelussa. Ympäristö on yksinkertaisesti rauhallinen, ympäriltä löytyy metsää ja ulkoilureittejä. Lumitähti Espoossa on viisi modernia rivitaloyksikköä, joissa on yhteensä 33 asuntoa.

Helppoa elämää yhdessä tasossa

Lumitähti Espoon laadukkaat asunnot tekevät elämästä helpompaa – yhdessä tasossa. Linjakkaan talotyypin asunnot on suunniteltu myös sisätilojen osalta erityisen avariksi ja valoisiksi. Jokaisesta asunnosta on näkymä kahteen eri ilmansuuntaan. 

Sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti ja vaivattomasti, sillä näyttävät liukulasiseinät avaavat pääsyn tilavalle terassille tai parvekkeelle. Tavallista avarampi huonekorkeus lisää valoa ja tilan tuntua. Kaiken kruunaa jokaiseen asuntoon kuuluva pieni helppohoitoinen piha.

Asumisen viihtyisyyttä täydentävät lattialämmitys, asunnon ulkopuoliset varastot sekä erikseen osakkeina myytävät autotallit. 

Arkkitehtuuri

Asunto Oy Lumitähti Espoon on suunnittelut arkkitehtitoimisto Sigge Arkkitehdit Oy:n Pekka Mäki, jolle suunnittelun lähtökohtana on ollut täydentää Painiityn alueen olemassa olevaa henkeä. Naapuruston arkkitehtuurissa on näkyvissä moderni, rytmikäs ja linjakas tyyli, jota on haluttu jatkaa myös Lumitähti Espoossa.

Rakennuksissa on tavoiteltu nykyaikaisen tyylikästä, vaaleaa kokonaistunnelmaa. Kaikissa ratkaisuissa on haettu kestävää linjakkuutta: Lumitähti Espoon arkkitehtuuri on ajassa kiinni, mutta samalla ajatonta ja trendien painolasteista vapaata. Talojen moderni olemus saa inspiraatiota viime vuosisadan alkupuolen modernismista, omilla aineksilla maustaen – lopputuloksena tyylikkään vähäeleinen, selkeä ja avara kokonaisuus.

Pihat

Asunto Oy Lumitähti Espoon suunnittelussa on haluttu ylläpitää kodikasta kylämäisyyttä, jota kohteessa edustavat suojainen, yhteisöllinen sisäpiharatkaisu ja rakennusten asettuminen rinnetontille korttelipihamaisesti.

Lumitähti Espoon autotallit on rinnetontin ansiosta voitu sijoittaa asuinrakennusten alapuolella. Tämä ratkaisu antaa lisää väljyyttä piha-alueelle ja vapauttaa tontilta tilaa vapaa-ajan käyttöön ja viihtymiseen.

Autopaikat

Lumitähti Espoossa autopaikkoja on yhteensä 37, joista 16 on autotalleja, 17 taloyhtiön pihalla ja 4 autokatoksessa. Autotallit ovat lämpimiä tiloja. Osassa autotalleja on lattiakaivo sekä vesipiste. Sähköautoa on mahdollista ladata autokatospaikoilla.

Kaikki autopaikat myydään erillisinä osakkeina.